Melyik Putics Barna igazi arca?

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 27. 14:26
Melyik az igazi Putics Barna? Aki számolatlanul szórja a gólokat az Európa-bajnoki selejtezőkön, vagy aki heteseket, ziccereket ront a világbajnokságon, és néha még a labda is kicsúszik a kezei közül. A szlovákokkal szemben elszórakozott büntetőknek meglett a böjtje, az argentinok és a franciák elleni csoportmeccsen kimaradt a csapatból. A középdöntőben viszont újra lehetőséget kapott, de még mindig nem az igazi.

- Melyik az igazi Putics Barna?

- Egy Putics Barna van, két arccal. Remélhetőleg, a vébé hátralévő mérkőzésein, a keddi koreaiak elleni középdöntős meccsen és a csütörtöki helyosztón a szebbiket láthatja a szurkolótábor.

- És a „csúnyábbik”?

- Nem nehéz kitalálnom, hogy a szlovákok elleni meccsre, a kihagyott hetesekre gondol.

- Talált, süllyedt.


- Hülyeséget csináltam, ezen nincs mit szépíteni. A legtöbben azért kritizáltak, mert cundereztem ahelyett, hogy erőből meglőttem volna valamelyik sarkot. Hozzáteszem, nem először választottam ezt a megoldást, és korábban általában be is ment a labda. Nagyon remélem, hogy senkiben sem merült fel, hogy nem akarom belőni a hetest.

- Megviselték a történtek? Fájt a száműzetés?

- Hazudnék, ha azt mondanám, könnyedén túltettem magam rajta. Egy kicsit el is ment az önbizalmam. De a csapattársaim biztatnak, akárcsak a családtagok, barátok, ismerősök, mindenki mellettem áll.

- Ha újra odaáll a heteshez, mire számíthatunk?

- Megtanultam a leckét, megfogom a labdát és bezúzom a kapuba. De nem hiszem, hogy erre sor kerül. Valószínűleg Császár Gábor vagy Mocsai Tamás lesz a végrehajtó.

- Megverjük Koreát?

- Meg. A magyar válogatott jobb a koreainál, de ezt persze be is kell bizonyítanunk. Győzni kell, nincs mese. Eltelik hatvan perc, felnézünk az eredményjelzőre, és jó lenne a pályán és a lelátón is elégedett magyar arcokat látni.

- És mit tesz ezért Putics Barna?

- Fogalmam sincs, mennyi lehetőséget kapok, de ha pályára küld a kapitány, keményen odateszem magam.

- Sokan úgy gondolják, nem tett jót önnek az, hogy Essenből Barcelonába igazolt.


- Ez nem igaz. Veszprém után Barcelonában újra egy európai élcsapatban kézilabdázhatok. Tény és való, még nem tudtam felvenni a ritmust, menetközben kapcsolódtam be. Más ez így, mintha együtt csináltam volna velük végig az alapozást, ott lettem volna a szezon legelejétől. Világbajnoki ötödik helyezettként szeretnék visszatérni a klubhoz, és megharcolni a helyemért a csapatban.

ISMERŐS ARCOK BUKKANTAK FEL A HOTELBEN
Miután jól bevásároltunk reggel a közeli pékségben, ismerős arcokra bukkantunk. Szállodánk halljába toppanva az FC Fehérvár labdarúgóival találtuk szembe magunkat. Sok sikert kívántunk nekik a délutáni meccsükhöz, tudniillik a Dinamo Zagreb elleni felkészülési találkozó apropóján érkeztek a horvát fővárosba. A pékségre visszatérve, mindenkinek figyelmébe ajánlom a bureket, a húsos a legfinomabb. Ne hagyják ki, ha erre járnak.

 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu