Mezei távozik a Szegedtől

Szerző: MTILétrehozva: 2014. május 25. 20:09
Egy héttel a klub EHF Kupa győzelme után a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát működtető gazdasági társaság vezérigazgatója, Mezei Richárd bejelentette távozását.

„Születendő gyermekem és egy közeli hozzátartozóm súlyos betegsége miatt arra az elhatározásra jutottam, hogy távozom a vezérigazgatói pozícióból. Kereshettem volna köztes megoldásokat, de számomra ez a klub ennél sokat többet jelent. Ez a feladat teljes embert kíván” - indokolta meg döntését a klub honlapján vasárnap közzé tett nyílt levélben a sportvezető.

A játékosként is a klubot szolgáló Mezei büszke arra, hogy "három év alatt a sokak által lesajnált, megtépázott állapotban lévő klubot sikerült kemény és szisztematikus munkával Európa elitjébe vezetni". Hozzátette, játékosként és vezetőként is mindig a maximumra törekedett, sokszor a családját, a magánéletét is a sport alá rendelte, de az élet most választás elé állította.

A Pick Szeged múlt vasárnap az EHF Kupa berlini négyes döntőjének fináléjában a francia Montpellier együttesét legyőzve hódította el története első nemzetközi trófeáját.

Címkék: mezei_richard
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu