Németországba szerződik Ilyés Ferenc

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 26. 17:16
2009 nyarától Mocsai Tamás csapattársaként a német Lemgóban kézilabdázik tovább Ilyés Ferenc, az MKB Veszprém átlövője. A 26 éves játékos szerződése a szezon végén jár le jelenlegi együttesénél, és bár a klub szerződés-hosszabbítási ajánlatot tett neki, ezt Ilyés nem fogadta el, és két év után távozik csapatától.

 

Ilyés Ferenc hétévi szegedi szereplés után hagyta ott a Picket, és költözött át egy másik nagycsapathoz, az MKB Veszprémhez. A válogatott átlövő itt már nem tartott ki olyan sokáig, mint a Csongrád megyei székhelyen, hiszen 2009 nyarán új csapatba kerül.

Ilyés szerződése jövő nyáron jár le klubcsapatában, és bár a Veszprém hosszabbítási ajánlatot tett számára, ő ezt nem fogadta el. Az biztos, hogy nem marad klub nélkül, hiszen megegyezett a német Lemgo együttesével.

A 26 éves kézilabdázó két évre kötelezte el magát új csapatánál, és a jelek szerint ott is kipróbálhatja magát a BL-ben.

A Lemgo ugyanis jelenleg a második helyen áll a német pontvadászatban. Új állomáshelyén is lesz magyar csapattársa, ugyanis a klub alkalmazottja egy másik válogatott játékos, Mocsai Tamás.

A 102-szeres válogatott átlövő Veszprémben magyar bajnoki címet és KEK-győzelmet is ünnepelhetett, de a klub a Magyar Kupában is megszerezte a második helyet, csakúgy mint a szeptemberi Bajnokok Tornáján.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu