Puljezevics: Nem vagyok én hülyegyerek!

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 27. 15:31
Köpött Puljezevics Nenad, a Pick Szeged kapusa, nem is akárki felé repült a tekintélyes nyálcsóva: Lele Ákost, a Tisza-parti klub elnökének, Lele Ambrusnak a fiát vette célba. A SportHirado.hu érdeklődésére a Puki becenévre hallgató hálóőr elárulta, meg van győződve arról, hogy a Tatabánya játékosa nem véletlenül lőtte fejbe, azt viszont bánja, ahogyan reagált. A válogatottról nem beszélt, azt viszont hangsúlyozta: ő bizony nem hülyegyerek.

 

- Még mindig úgy gondolja, hogy Lele Ákos szánt szándékkal lőtte fejbe?

- Hát persze. Egy olyan mérkőzésen, ahol az egyik csapat sokkal jobb, mint a másik, jelen esetben a Pick Szeged és a Tatabánya meccsén a kezdés előtt mindenki azt találgatja, hogy hány gól lesz közte: tíz-tizenöt? Végül tizenegy lett, de ez már mindegy. Ha egy nagy csata van, egy igazi rangadó, akkor érthető, hogy hatalmas a feszültség mindenkiben, de egy ilyen találkozón minek kell a másik testi épségét veszélyeztetni, alighogy elkezdődött? A harmadik percben? Mi mást gondolhattam volna, hogy barátkozni akart?

- Ezek után nemes bosszú volt köpni? Nemcsak az ellenfél játékosát vette célba, hanem egyben klubcsapata elnökének a fiát is. Ez azért súlyosbító körülmény.

- Nem vagyok én hülyegyerek, megbántam azt, ahogyan reagáltam. De nagyon felhúztam magam. Sajnálom. Nem is úsztam meg büntetés nélkül, hiszen kiállítottak két percre.

- Mit mondott Vladan Matics?

- Semmit. Látta rajtam, hogy bánt a dolog, és felfogtam, hogy hülyeséget csináltam.

- Lele Ambrus sem dorgálta meg?

- Nem. Ez az ügy nem téma már, le is zártuk. Ha a tettem ellenére az igazamat bizonygatnám, akkor lehet, hogy menne még az ellenségeskedés, de így, hogy nem lázadok, már megnyugodott mindenki. Tényleg sajnálom, elnézést kérek.

- Arról szólnak a legfrissebb pletykák, hogy a szezon végén távozhat Szegedről. Igaz ez?

- Élő szerződésem van a klubbal, erről ennyit.

- És a válogatott?

- Majd meglátjuk.

MEGMŰTÖTTÉK A SZEGEDI CSAPATKAPITÁNYT
A Pick Szeged csapatkapitánya, Vadkerti Attila a Tatabánya elleni bajnoki mérkőzésen térdsérülést szenvedett. Pénteken, a Szegedi Újklinikán meg is műtötték a válogatott szélsőt. Kiderült, hogy térdszalag-szakadása van, előreláthatólag hat hónap múlva térhet vissza a pályára – olvasható az egyesület hivatalos internetes oldalán, a pick-szeged.sport.hu-n.

 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu