Putics Nagy László csapattársa lett

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 4. 09:17
Putics Barna, a Veszprém magyar válogatott átlövője Németországból Katalóniába tette át székhelyét. Az anyagi gondokkkal küszködő Tusem Essen kölcsönjátékosaként villogó kézilabdázóra a Gummersbach és a Barcelona is felfigyelt, végül Nagy László klubja, az FC Barcelona Borges szerezte meg a játékjogát. Putics a 11-es mezt kapja, a hétvégén, a León ellen már be is mutatkozhat.

 

Az Essen színeiben idén 84 gólig jutó, háromszoros magyar bajnok, kétszeres kupagyőztes átlövő már át is esett a kötelező orvosi vizsgálaton, és túl van első edzésén a katalán sztárklubnál.

Veszprémi szerződése 2011 nyaráig szól, de ha megtalálná számítását új egyesületénél, akkor jó időre kiköthetne Spanyolországban.

"Nehéz elmondani, mennyire örülök, óriási megtiszteltetés ez, már az is hihetetlennek tűnt, hogy a Barcelona érdeklődik utánam. Ha Németországban nem volt gond a beilleszkedéssel itt sem lesz" - nyilatkozta a Barcelona hivatalos honlapján boldogan a kézilabdázó.

A junior világbajnoki bronzérmes Puticsot egy 2006-ban elszenvedett komolyabb vállsérülés akadályozta meg abban, hogy felnőtt világversenyen is bizonyíthasson a válogatottban.

A pécsi születésű, 204 centiméter magas, 105 kg-os kiválóság példaképe a horvát világklasszis Ivano Balics, ha őt sikerülne megidéznie Barcelonában, akkor garantált, hogy marasztalnák 2009 nyarán Manolo Cadenas együttesében...

 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu