Skaliczki edzést vezényelt Kecskeméten

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 6. 15:50
Hétfő délután megtartotta első edzését a Budapest Bank Kecskemét KC új szakvezetője, Skaliczki László, akinek a szerződtetéséről a SportHirado.hu elsőként számolt be. Az élvonalban újonc kecskeméti gárda vezetői azt várják a rutinos szakembertől, hogy a csapatot tartsa benn az első osztályban. Skaliczki edzői megbizatása 2009 nyaráig szól.

– Hogyan került kapcsolatba a Budapest Bank Kecskemét KC elöljáróival?

– Egy hónap pihenés után kerestek meg a vezetők azzal, hogy nehéz helyzetbe került újonc csapatuk. Szimpatikus volt számomra a felvázolt koncepció, amely szerint komoly szponzori háttérrel stabil élvonalbeli együttest szeretnének kialakítani. Rövid gondolkodás után igent mondtam a felkérésre – nyilatkozta a SportHirado.hu-nak Skaliczki László, majd így folytatta: – Fontos lesz megtalálni azt a ’magot’, amelyre hosszú távon lehet számítani. Most belevágunk a munkába, hangsúlyos lesz a pszichés felkészítés és a fizikai erőnlét javítása is.

– Mennyire ismeri a jelenlegi keretet?

– Többeket ismerek már korábbról, klubcsapatokból és válogatottakból egyaránt. Felmérjük majd a keret összetételét és képességeit; az esetleges változtatásokról, új igazolásokról később döntünk. Azt megígérhetem, hogy olyan csapatot látnak a nézők a pályán, amelyik megszakad majd a sikerért.


– Kik lesznek a segítői?

– Továbbra is számítok Péter László munkájára pályaedzőként. Elhivatott szakembernek tartom, aki remekül ismeri a játékosokat.


Skaliczki László a játékosoknak tartott rövid bemutatkozó beszédében először is gratulált az elmúlt hétvégi győri sikerhez, majd kiemelte, hogy a közös munkát a „csend, rend, figyelem, fegyelem” jegyében követeli meg a gárdától.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu