Stochl még a mérkőzés után is szédült

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 4. 19:01
Nem borult a papírforma a férfi kézilabda NB I hatodik fordulójában Komlón. A Dunaferr nem engedte ki kezéből az elején megszerzett vezetést, így elvitte a két pontot egy jó iramú találkozón Baranyából.

FÉRFI KÉZILABDA NB I.
KOMLÓI BSK – DUNAFERR
26-30 (13-17)
Komló, 600 néző, vezette: Bonifert, Oláh.
KOMLÓI BSK: Pókos – Bakos Á. 4, Kaplonyi 3, Szappanos 2, NAGY Z. 1, Sutka 4, Ujváry 1. Cs.: Mészáros Cs. (kapus), Szabó T. (kapus) Molnár Z., Péter Szabó 2, DÖMÖS 7/3, Kilvinger 2, Kiss Á. Vezetőedző: Füzesi Ferenc.
DUNAFERR: Stochl – MISS 11/5, Zubai Sz. 5, GREBENÁR 5, Kemény, Bajusz 1, Törő 2/1. Cs.: MIKLER (kapus), ZUBAI G. 4, Sándor 1, Szalafai, Bakos D. 1. Vezetőedző: Kolics János.
Az eredmény alakulása: 7. p.: 1-5, 10. p.: 5-6, 19. p.: 7-12, 40.p.: 17-23, 53. p.: 23-27.
Hétméteresek: 5/3, ill. 6/6.
Kiállítások: 10, ill. 10 p.

Gyorsan négygólos vezetést szerzett a Dunaferr, és a lendületét az sem törte meg, amikor a 12. percben Sutka hetesből fejbedobta Stochlt, és kapust kellett cserélnük (Stochl még a meccs után is homályosan látott). Addigra már kissé felzárkózott a Komló, de egyenlíteni, pláne fordítani nem tudott.

Sőt, a félidőre ismét visszaállt a négygólos vendégvezetés, ami után lelkesen kapaszkodott a hazai csapat, de a kritikus pillanatokban rendre hibáztak a komlóiak, így maradt a vendégelőny.

Miss, a két Zubai és Grebenár vezérletével tartották, sőt növelték is a különbséget a dunaújvárosiak, és ugyan négy perccel a vége előtt ismét három gólra csökkent a hazai hátrány, de ezt a rohamot is visszaverte Kolics János csapata.

EDZŐSZEMMEL
Füzesi Ferenc: – Bosszúsak vagyunk a vereség miatt.
Kolics János: – A jó kezdés mindig meghozza gyümölcsét, támadásban és védekezésben is uraltuk a játékot.

 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu