Tíz év: Kulcsár Anitára emlékeznek

Szerző: MTILétrehozva: 2015. január 16. 21:16
A Fehérvár KC elleni vasárnapi mérkőzés előtt emlékezik meg a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia a tíz esztendeje, tragikusan fiatalon elhunyt Kulcsár Anitáról.

Az Európa-bajnok, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes játékos 29. életévében, 2005. január 19-én útban Dunaújváros felé, a Velence és Pusztaszabolcs közötti úton halálos autóbalesetet szenvedett.

"Lassan tíz esztendeje már, hogy Anita nincs köztünk, emléke azonban nem halványul, s a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia vezetése idén is főhajtásra hívja a kézilabda és a sport szerelmeseit azért, hogy közösen adózzanak egykori kiváló játékosunk emléke előtt" - áll a klub pénteki közleményében.

A megemlékezésre a dunaújvárosi sportcsarnokban kerül sor, vasárnap 17.30-tól. A DKKA vezetése várja a szurkolókat is, akik szintén ott helyezhetik el a megemlékezés virágait, míg az este hat órakor kezdődő mérkőzés előtt egyperces gyászszünettel adóznak a kiváló beállós emléke előtt. A sportcsarnokban elhelyezett virágokat hétfőn, Kulcsár Anita halálának napján viszik el a DKKA képviselői a győri Nádorvárosi Köztemetőbe, az egykori játékos végső nyughelyéhez.

A 2004-es teljesítménye alapján a világ legjobbjának választott Kulcsár Anita profi pályafutása során Nyíregyházán, Győrben, Székesfehérváron és Dunaújvárosban kézilabdázott.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu