Újra meg kell műteni Zsarko Sesumot

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 18. 18:01
Hazatért a Cozma-gyilkosságban súlyosan megsérült Zsarko Sesum. Az MKB Veszprém szerb játékosa a szülői házban, Bácskapalánkán látta vendégül a szerb média képviselőit. Az irányító reméli, hogy a hazai levegő elősegíti majd a minél hamarabbi visszatérését.

Zsarko Sesum arccsonttörést szenvedett a február 8-i brutális támadásban, amikor a haldokló Marian Cozmának próbált segíteni. Sesumot azonnal megműtötték a veszprémi kórházban. A beavatkozás jól sikerült és implantátumok segítségével rögzítették koponyáját.

„Erőt ad, hogy ismét láthatom rokonaimat, barátaimat, szomszédaimat - nyilatkozta a Vecernje Novosti című szerb lapnak Sesum. - Eljött az Újvidéken lakó bátyám és telefonon beszéltem a Londonban élő húgommal is. Ezek mind erőt adnak a folytatáshoz.”

Közben izgulnia kellett barátnőjéért is. „A múlt héten kellett volna vizsgáznia az Újvidéki Egyetemen, de a történtek után inkább eljött hozzám Veszprémbe. Így most pótolnia kell azokat.„

A fiatal tehetség kitért arra is, hogy a hazai levegő mellett édesanyja hagyományos főztje is nagyon jót tesz közérzetének.

Édesapja elmondta, hogy a kórházban töltött napok után nagyon fontos, hogy fia kipihenje magát.

„Fel kell töltenie az akkumulátorokat, hogy újra tudja kezdeni az edzéseket. A terv szerint március elejéig marad itthon, akkor kell ellenőrzésre visszamennie Veszprémbe. Reméljük, akkor már elkezdheti az erősítéseket is.”

Az elképzelések szerint a nyári felkészülést már teljes erővel végezheti Sesum, az ősszel pedig alapembere lehet a tavalyi KEK-győztes csapatnak. Ezt az sem akadályozhatja meg, hogy augusztusban egy korrekciós beavatkozás keretében el kell távolítani a beültetett arcrögzítőket.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu