Vége Puljezevics szegedi karrierjének!

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 5. 17:31
Távozik a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatától Puljezevics Nenad, a csongráidak szerbiai születésű, magyar válogatott kapusa. A 36 éves hálóőr közös megegyezéssel, hét esztendő után bontotta fel szerződését a szegedi klubbal, amelyhez egyébként 2010 nyaráig kötelezte el magát. A klasszis játékos valószínűleg a szerb Kolubara együttesénél folytatja pályafutását

Sikerek és balsikerek is övezték Puljezevics szegedi időszakát. Egyértelműen sikeres, hiszen bajnoki címet és kupagyőzelmet is elért csapatával, illetve bekerült a magyar válogatottba is. Sikertelen, hiszen utolsó évében, hónapjaiban már inkább a botrányokhoz kapcsolták a nevét.

Nos, miután az idén már a szurkolók is kikezdték, a bajnoki döntőt elvesztette a Pickkel, úgy döntött távozik. A közös megegyezéssel felbontott szerződésével gyorsan pontot tett szegedi karrierje végére. 

"Ez a sport, ilyen az élet! Elmegyek attól a csapattól, amelyiket nagyon kedveltem. Csodás időszakot töltöttem el, de most váltok. Nagy valószínűséggel a szerb Kolubara gárdájánál folytatom, csak a szerződésem nem írtam még alá, de napokon belül ez is megtörténik. Belgrád közelében van a leendő csapatom, ez is fő szempont volt, a gyerekeim a szerb fővárosban élnek. Úgy tervezem, hogy még három évet mindenképpen védek. Új inger ér, új környezetbe kerülök, új kihívások hajtanak. Biztos, hogy eljövök még Szegedre, hiszen a Pick Szeged az Pick Szeged marad számomra. Csak a szépre emlékszem, és nagyon bízom benne, hogy a szurkolók is csak a szépre emlékeznek velem kapcsolatosan. Köszönöm, hogy hét csodás évet tölthettem itt" - nyilatkozta a csongrádi klub hivatalos honlapján a 36 éves kapus. 

 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu