Világsztár beálló a Veszprémnél!

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 20. 19:21
Bár hivatalosan még nem jelentették be, csapatközeli információk szerint kész tényként kezelhető: Renato Suliccsal, a horvát kézilabda-válogatott 29 éves sztárjával erősít az MKB Veszprém. A Celje játékosa mellett egy másik beálló, Gojko Vuckovics is elkötelezte magát a bajnoki címvédőhöz, ő a Csurgót hagyta ott a veszprémiek kedvéért.

 

Mozgalmas időszak a szerdai az MKB Veszprémnél: a bajnoki döntőben a Szeged ellen 2-0-ra vezető együttes előbb a szerb Gojko Vuckoviccsal, majd a horvát Renato Suliccsal is szerződést kötött.

A Csurgónak búcsút intő szerb kézilabdázó három évre írt alá, de a következő szezonban minden bizonnyal kölcsönben más csapatnál szerepel majd. A szintén beálló Sulic vele ellentétben azonnali erősítést jelenthet majd a Gál Gyula sérülése miatt foghíjas csapatrészben.

A Celjéből érkező 87-szeres horvát válogatott játékos korábban már volt az MKB játékosa a 2004-05-ös idényben, ám autóbalesete miatt úgy állt tovább Veszprémből, hogy egyetlen hivatalos mérkőzésen sem öltötte magára a csapat mezét.

Szerződtetésének tényét a klub vezetősége hivatalosan még nem erősítette meg, ám a játékosoktól származó információk alapján sokat erre sem kell várni.

Sulics a 2003-as portugáliai világbajnokságon aranyérmet szerzett, egy évre rá balesete akadályozta meg abban, hogy a 2004-es athéni olimpián is bizonyíthasson, ahol a horvát válogatott végül szintén csúcsra jutott. Tavaly Norvégiában a második helyen végzett társaival a kontinensbajnokságon.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu