Zácsik már januárban hazaigazolhat

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 22. 17:58
Bár Zácsik Szandra 2011 nyaráig szóló szerződéssel rendelkezik a Krim Ljubljanánál, a szlovén klub honlapja szerint a két fél közös megegyezéssel szerződést bontott. A fiatal klasszis így akár már januártól csatlakozhat régi-új egyesületéhez, a Ferencvároshoz.

Zácsik Szandra makacs vállsérülése utáni rehabiltációja a vártnál lassabban haladt, így nem tudott sem a Ljubljana, sem a válogatott rendelkezésére állni az őszi szezonban. Az "örökös" szlovén bajnokcsapat közös megegyezéssel szerződést bontott a játékossal, így akár már napokon belül hazatérhet a Népligetbe.

Zácsik viharos körülmények között igazolt Szlovéniába, hiszen előszerződése ellenére sem akarta elhagyni a Ferencvárost, ám az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) döntése mégis kötelezte erre. A balátlövő új együttesében is igazolta tehetségét, csapata egyik vezéregyénisége volt a tavalyi Bajnokok Ligája-szezonban. 

A zöld-fehérek új menedzsmentje idén tavasszal vissza tudta csábítani Zácsikot Budapestre, aki eredetileg 2011 nyarán csatlakozott volna a csapathoz. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a játékos már pályára léphet a szezon hátralévő bajnoki, valamint nemzetközi mérkőzésein is.

 

 


HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu