Cassano elhagyta a süllyedő hajót

Szerző: SHLétrehozva: 2015. január 27. 00:32
"Közös megegyezéssel" szerződést bontott a Parma és legnagyobb sztárja, a Romát, a Realt, a Milant és az Intert is megjárt Antonio Cassano. Hamarosan mások is követhetik példáját, széteshet a csapat, ha nem áll be változás a klub anyagi helyzetében.

A 32 éves futballista hét hónapja egy vasat sem kapott szolgálataiért, és most telt be nála a pohár. Nem anyagi értelemben viselte meg a helyzet, hanem emberileg.

"Csak ígérgetnek, de senkinek sem fizetnek a csapatnál. Azt sem tudjuk, ki az új elnök. Belefáradtam, nem bírtam tovább. Négymillió euróról mondtam le a szerződésbontással, de a méltóságom fontosabb a pénznél" - hangsúlyozta a korábbi olasz válogatott csatár.

A Parma szakításról szóló bejelentését követően, késő este adott interjút Fantantonio, amelyben arról is beszélt, hogy egyelőre nincsenek komolyan vehető ajánlatai, és az sem kizárt, hogy júniusban a szögre akasztja futballcsukáját.

"Az ügynökömnek volt néhány javaslata, de az MLS-be vagy Dubajba legfeljebb 40 évesen mennék, ha már nem bírok futni. Meglátjuk mi lesz, ha júniusig sem találok új csapatot, akár abba is hagyhatom a focit. Már csak azért sem áll távol tőlem a visszavonulás gondolata, mert most egy kicsit csalódtam a futballvilágban."

A legutóbbi idényt a hatodik helyen záró Parma - amelynél a közelmúltban tulajdonosváltás zajlott le - jelenleg az utolsó az olasz bajnokságban, húsz forduló alatt mindössze kilenc pontot szerzett.

Címkék: Antonio Cassano
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu