Conte kihagyta Balót, meghívta Zazát

Szerző: SHLétrehozva: 2014. augusztus 31. 00:08
Szinte teljesen kicserélte a csatársort a vb-csapathoz képest az új szövetségi kapitány Antonio Conte, aki először hirdetett keretet szombaton, késő este a hollandok elleni, hazai barátságos meccsre (szeptember 4.), és a norvégok elleni idegenbeli Eb-selejtezőre (öt nappal később). Furcsa, hogy Conte nem számít Mario Balotellire, a Liverpool csatárára az olasz-hollandon. Ami az oslói tétmeccset illeti, ott eltiltás miatt egyébként sem léphetett volna pályára Super Mario. Cassano, Cerci és Insigne is hiányzik, egyedül Immobile maradt hírmondónak a vb-n látott támadók közül (ő is csupán kevesebb mint 90 percet játszott a brazíliai tornán). Pirlo és Montolivo sérült. Padelli és Zaza debütálhat a Squadra Azzurrában.

CONTE 27 FŐS, BŐ KERETE:
Kapusok:
Buffon (Juventus), Padelli (Torino), Perin (Genoa), Sirigu (Paris Saint-Germain).
Védők: Astori (Roma), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Paletta (Parma), Ranocchia (Inter), Darmian (Torino), De Sciglio (Milan), Maggio (Napoli), Pasqual (Fiorentina).
Középpályások: De Rossi (Roma), Florenzi (Roma), Marchisio (Juventus), Parolo (Lazio), Poli (Milan), Verratti (Paris Saint-Germain), Candreva (Lazio), Giaccherini (Sunderland).
Csatárok: Destro (Roma), El Shaarawy (Milan), Giovinco (Juventus), Immobile (Borussia Dortmund), Osvaldo (Inter), Zaza (Sassuolo).

Címkék: mario_balotelli
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu