Egy álommal kevesebb: DVTK-KO

Szerző: SHLétrehozva: 2014. július 31. 22:28
5-1-re verte az FK Krasznodar a Diósgyőrt az Európa-liga selejtező harmadik körének első, csütörtöki felvonásán, Debrecenben. Az oroszországi visszavágó minden bizonnyal már csak formalitás lesz. A DVTK küzdött-hajtott becsülettel, de osztálynyi különbség volt a két csapat között. A diósgyőri drukkerek kitartóan biztatták, és a lefújás pillanataiban is éltették kedvenceiket. A hazai gólt Bacsa Patrik szerezte.

EL-selejtező, 3. forduló, első mérkőzés:
Diósgyőri VTK-FK Krasznodar (orosz) 1-5 (0-2)
Debrecen, Nagyerdei Stadion, 5000 néző, v.: Bülent Yildirim (török).

DVTK: Antal B. (Rados, 80.) - Eperjesi (Bognár I., a szünetben), William Alves, Debreceni (Grumic, a szünetben), Husic - Egerszegi, Kádár, Elek Á., Gosztonyi, Németh M. - Bacsa.

FKK: Szinyicin - Jedrzejczyk, Martinovics, Sigurdsson, Kalesin - Gazinszkij - Laborde (Bisztrov, 59.), Pereyra (Pomerko, 81.), Ahmedov, Joaozinho - Ari (Wanderson, 59.).

Gólszerzők: Bacsa (49.), illetve Ari (28.), Ahmedov (40.), Pereyra (51.), Joaozinho (88.), Bisztrov (90.)
Sárga lap: Gosztonyi (66.)

Az El-selejtezők további eredményeiből szemezgettünk: Dinamo Moszkva-Ironi Kirjat Smona (izraeli) 1-1*, Zulte-Waregem–Sahtyor Szoligorszk (fehérorosz) 2-5, Stjarnan (izlandi)-Lech Poznan 1-0*, Mlada Boleslav-Lyon 1-4, Brammapojkarna (svéd)-Torino 0-3, Sahtyor Karagandi (kazah)-Hajduk Split 4-2.

* Dzsudzsák Balázs végig a pályán volt a Dinamóban, Lovrencsics Gergőt a 87. percben cserélték le a Lechben.

Videón Kevin Kurányi egyenlítő gólja:

Címkék: Diósgyőri VTK
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu