Fegyencek takarítják Győrben a pályát

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 20. 22:37
Mint ismeretes, a pálya alkalmatlansága miatt elmarad a Győr-Haladás élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés. A meccset kedd 17:00-ra tették át, ám a zöld-fehér klub vezetői addig sem tétlenkednek, Sopronkőhidáról kirendelt foglyokkal takaríttatják a pályát.

Eközben csak Győrben tartják örvendetesnek a találkozó elhalasztását, Szombathelyen rossznak tartják ezt a megoldást.
A héten húsz centiméteres hó esett, és az MLSZ jóváhagyta a Rába-parti klub halasztási kérelmét. Nem csoda, hogy féltették a 120 millió forintos, magántulajdonban lévő pályát, elmondásuk szerint a talaj noha zöldnek látszik, ám játék esetén pillanatok alatt sártengerré válna.

A fegyencek a helyi erőkkel közösen megtisztítják felületet, ezután indul újra a pályafűtés, amivel megelőzhető a fagyosodás.

A győriek szerint jól döntöttek a halasztással, ám a másik fél korántsem ért egyet ezzel.
Csertői Aurél vezetőedző szerint, ha a pálya valóban alkalmatlan a játékra szombaton, keddre sem javulhat kellő mértékben a helyzet, míg a Haladás honlapja egyenesen győri sportszerűtlenségről beszél.
 
Arra hivatkoznak, hogy a ellenfelük pusztán taktikai okokból tolta el az összecsapás időpontját. Szerintük az erősen átalakult keretnek akar még időt nyerni a halasztással.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu