Húsz nap alatt pótolják be a fordulót

Szerző: SHLétrehozva: 2013. március 28. 18:09
Több mint húsz nap alatt, öt különböző játéknapon pótolják a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulóját, amely a március 15-i hóvihar miatt maradt el.

Sajtóértesülések szerint azért kellett "szétszórni" a forduló összecsapásait, mert a magyar szövetség és a közvetítési jogokkal rendelkező televíziós társaságok közötti megállapodás értelmében minden fordulóból hét mérkőzésnek kell képernyőre kerülnie, márpedig ennek megvalósulásához több hétköznapi időpontra volt szükség.

A 20. forduló programja:
április 9., kedd:
PMFC-Matias - Kaposvári Rákóczi 16.00
Egri FC-MVM Paks 16.00
április 10. szerda:
Szombathelyi Haladás-Videoton FC 16.00
Lombard Pápa Termál FC - DVSC-TEVA 18.00
április 16., kedd:
FGSZ Siófok–Diósgyőri VTK 16.00
Budapest Honvéd-Ferencváros 20.30
április 23., kedd:
Kecskeméti TE-Phoenix-Mecano - Győri ETO FC 18.00
április 30., kedd:
Újpest FC–MTK Budapest 18.00

LESZ MECCS KAPOSVÁRON!
A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága csütörtökön délután úgy döntött: pénteken 17 órától le kell játszani a Kaposvári Rákóczi – Lombard FC Pápa NB I-es találkozót (ez már a 21. forduló).

- Mindent megteszünk azért, hogy a pályánk játékra alkalmas állapotba kerüljön péntekre. És külön köszönöm, hogy ebben a szurkolók is segítettek nekünk a mai nap folyamán – mondta a rakoczifc.hu-nak Illés János ügyvezető. - Nem titok: az időjárási körülmények és a gyepszőnyeg állapota miatt szerettünk volna hétfőn pályára lépni, ebbe viszont nem egyeztek bele a pápaiak.

Szerdán délután még 25 centis hó borította a Rákóczi Stadion gyepszőnyegét. Nem csak az olvadás segített az ügyön, hanem az a közös hólapátolás is, amelyet csütörtök délelőttre hirdetett meg a klubvezetés. Körülbelül 10-15 fő jelentkezett munkára, ők cserében ingyen tekinthetik meg a zöld-fehérek Pápa elleni bajnoki találkozóját.
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu