Lipcsei mint új Fradi-edző?

Szerző: Czövek OszkárLétrehozva: 2012. augusztus 20. 12:44
Alighogy Détári Lajos felállt a Ferencváros kispadjáról, máris megindult a találgatás, ki követheti a vezetőedzői poszton. A klub legendája, a második csapatot irányító Lipcsei Péter kinevezése logikusnak tűnne, de a SportHirado.hu-nak elmondta, még nem keresték meg a klub elöljárói.

 

Détári Lajos a vasárnapi sajtótájékoztatón még határozottan tagadta, hogy az állásába kerülne az Újpest elleni drámai vereség, ehhez képest hétfő délelőtt már közlemény szólt arról, hogy kitelt a becsülete az Üllői úton.

„Ma reggel, közös megegyezéssel szerződést bontottunk a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzőjével, Détári Lajossal. Fájdalmas, de elkerülhetetlen volt...” – írta a kommüniké kapcsán az elnök, Kubatov Gábor saját Facebook-oldalán.

Az FTC egyúttal ígéretet tett arra, hogy már holnap, azaz kedden bemutatják az új szakvezetőt, és ki lenne alkalmasabb a posztra, mint a ferencvárosi ikon, az NB II-es együttest irányító Lipcsei Péter?

„Az edzőváltásról értesültem, épp most tartottam edzést, de engem még nem keresett meg senki a klubtól” – felelte a SportHirado.hu-nak Lipcsei az „előléptetését” firtató kérdésre.

A szakember abba nem akart belemenni, hogy szerencsés-e már négy forduló után edzőt váltani, és hogy ez nem vall-e kapkodásra.

A háttérben zajló eseményekre szintén nem akart kitérni a szakember, de szerinte maradhatott volna Détári, ha az Újpest ellen nem ilyen körülmények között, a 94. percben veszít a csapat.

Az FTC vezetését az is zavarhatta, hogy Détári meglehetősen ingerülten vette tudomásul a vasárnapi vereséget, még a játékvezető ruházatára is külön kitért, egy jelenlévővel pedig hangos szóváltásba keveredett.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mosolygós hős, botrányos utójáték
Az Újpest a hosszabbítás hosszabbításában győzte le 2-1-re a Ferencvárost a labdarúgó NB I 4. fordulójában, és a hős, Bavon Tshibuabua fél órával a lefújás után még fel sem fogta, mekkora tettet vitt véghez. A csupa mosoly...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: lipcsei_peter
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu