Magánrepülő, Tardelli, Atlético-siker?

Szerző: JJLétrehozva: 2014. október 15. 16:00
Az Atlético Mineiro repülőt bérelt, hogy időben visszaérhessen a brazil válogatott csatár Diego Tardelli a hétközi, Corinthians elleni hazai kuparangadóra (miután megérkezett Neymarékkal Sao Paulóba). A randevúra vb-helyszínen, az 58 ezres Mineiraóban kerül sor magyar idő szerint szerdáról csütörtökre virradó éjszaka három órától.

Mindkét csapat a lehető legkomolyabban veszi az összecsapást. A balbekk Douglas Santos visszatér, akárcsak a másik oldalon a perui válogatott csatár Guerrero.

A brazil válogatott kerettagok közül az Argentína ellen duplázó, és Japán ellen is 70 percig a pályán lévő Diego Tardelli játéka ugyan kérdéses, de most vészhelyzet van (az első meccset 2-0-ra elveszítette az MG idegenben), így bevethetik. Ha mégsem jelölnék a kezdőbe, akkor az exudinesés Maicosuel lesz Carlos éktársa.

A Corból a védekező középpályás Elias és a középhátvéd Gil vett rész a selecao távol-keleti túráján, ők is időben visszaérnek, de valószínűbb, hogy pihentetik őket.

Van egy jó tipped a mai foci meccsre? Fogadj rá ITT!

Két, nagyjából azonos képességű csapat találkozik, az Atléticónak kétgólos győzelem kell a tizenegyesekhez, háromgólos a továbbjutáshoz. A Corinthiansnak nem kell rohannia, már az egygólos vereséggel is boldog lehetne.

Mindezek alapján a szoros hazai siker összejöhet Ronaldinho korábbi csapatának hazai közönség előtt, a továbbjutásra viszont a Cor az egyértelmű esélyes.

A várható kezdők:

Atlético Mineiro: Victor - Marcos Rocha, Edcarlos, Jemerson, Douglas Santos - Leandro Donizete, Dátolo, Luan, Guilherme - Diego Tardelli, Carlos. Vezetőedző: Levir Culpi.

Corinthians: Cássio - Fagner, Felipe, Anderson Martins, Fábio Santos - Ralf, Bruno Henrique, Petros, Renato Augusto - Malcon, Guerrero. Vezetőedző: Mano Menezes.

Oddsok a rendes játékidő kimenetelére:
Atlético Mineiro: 1,95
döntetlen: 3,25
Corinthians: 3,40

A Brazil Kupa negyeddöntőinek október eleji, első meccsein: Cruzeiro-ABC 1-0, Botafogo-Santos 2-3, América RN-Flamengo 0-1, Corinthians-Atlético MG 2-0.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu