NB I: megint nem nyert a Ferencváros!

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 29. 19:31
Akkor sem csodálkozhattunk volna, ha 5-2-re nyer a Kaposvár a Ferencváros elleni NB I-es bajnoki találkozón. A 6. forduló sorrendben harmadik összecsapásán ellentétes félidők után 0-0 született, így a Fradi ezen a héten - a szombathelyi meccs után - ismét góltalan kilencven percet játszott. Az összecsapás végig nagy iramot és rengeteg Megyeri Balázs-bravúrt hozott: ha nincs a furcsa, narancssárga-fekete-fehérben fellépő FTC fiatal kapusa, akkor újabb vereséget szenved Bobby Davison gárdája.

Megyeri Balázs. Ezt a nevet jobb, ha megjegyzik a ferencvárosi szurkolók, hiszen ha nem véd többször szenzációsan a mindössze 19 esztendős hálóőr, a második félidőre alaposan elfáradó vendégekre nagyon nagy zakót „szab” a Rákóczi.

No, de kezdjük az elején: az első periódusban a párszáz fradista drukker végre azt láthatta, amit hosszú ideje nem. A kedvencek - természetesen az ikon, Lipcsei Péter vezetésével - egyre-másra dolgozták ki a helyzeteket, s úgy tűnt, bármelyik pillanatban megszülethet a hőn áhított vezetés.

Jól futballozott a Megyeri - Martínez, Dragóner, Balog Z., R. Wolfe - Wedgbury (Mamics, 68.), Morrison, Lipcsei (Rósa D., 61.), Ashmore - Ferenczi, Kulcsár tizeneggyel csatába induló fővárosi alakulat.

Bár gólba egyikük sem lőtt, valóban nem játszott rosszul a látogató. A Kaposvárt ekkor a szerencse mentette meg a hátránytól - ha erre a szerencse szót használjuk, akkor a második felvonásban isteni szerencséről kell hogy beszéljünk.

Mert a fordulást követően borzasztóan visszaesett a Ferencváros, Lipcsei is csupán negyedórát kapott a vezetőségtől - helyére a visszaigazolt Rósa Dénes állt be, de ő sem tudott csodát tenni a többiekkel.

Egyvalaki azonban mégis akadt, aki megbabonázta a Kaposvárt. Megyeri Balázsról van szó, a még tinédzser kapus Farkas Krisztián és Nemanja Nikolics két-két, valamint Boris Gujic egy majd' száz százalékos helyzetét védte bravúrral. 

A Fradinak szinte helyzete sem akadt ebben az időszakban, a legutóbbi NB II-es pontvadászatban kiemelkedően sok gólt szerzett Ferenczi István ezúttal sem találta meg a ritmust és a góllövőcipőit.

Ezt megúszta a Fradi.

(FRISS TABELLA ITT!)

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu