Odahaza vérzett el a német futballbajnok

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 23. 20:20
A német elsőosztályú labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának vasárnapi játéknapján három mérkőzést rendeztek. A találkozókon tíz gól született, nem beszélve a nem várt meglepetésekről. A Bundesligát a Leverkusen vezeti.

A sort a Dárdai Pállal felálló Hertha bochumi fellépése és veresége nyitotta. A hazaiak Anthar Yahia 47. percben szerzett szabadrúgásgóljával megszerezték a hőn áhított győzelmet - az elsőt ebben az idényben. A berliniek gyatra játéka nem várt vereséget hozott.

A legutóbbi bajnok Wolfsburg is egy meglepően sima „zakóba” szaladt bele, ráadásul otthon szenvedett 4-2-es vereséget a már második helyen álló Hamburgtól. A látogatók már a 7. percben kétgólos fórba kerültek, igaz, szerencsés találatokat szereztek.

Elég annyit hozzáfűzni, hogy az első gól előtt egy messzi lövés a kapufán, majd az elkéső és a földön fekvő Diego Benaglio kapus fején pattant meg - ez utóbbiról, 6 méterről (!) a hálóba pattogott a labda.

A második félidőben három perc alatt egyenlített a bajnoki címvédő - Obafemi Martins fejese élményszámba ment -, ám a vége ismét a vendégeké volt. Petric a 75., Castelen a 91. percben lőtt gólt, ezzel jó meccsen szereztek három pontot Zé Robertóék.

Ezzel a pazar meccsel egyidőben a Werder tett ki magáért, amely végre győzött, nem is akárhogy. A Mönchengladbachot Claudio Pizarro duplájával és Naldo hajrában szerzett találatával 3-0-val semmisítették meg a „muzsikusok”.

A tabella dobogóján e pillanatban a Leverkusen, a Hamburg és a Schalke áll.

BUNDESLIGA, 3. FORDULÓ:
Bochum-Hertha BSC 1-0 (0-0)
Gólszerző: Yahia (47.)
Wolfsburg-Hamburg 2-4 (0-2)
Gólszerző: Misimovic (52.), Martins (55.), ill. Benaglio (3. - öngól), Elia (7.), Petric (75.), Castelen (91.)
Werder Bremen-Mönchengladbach 3-0 (2-0)
Gólszerző: Pizarro (21., 38.), Naldo (88.) 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu