Pastore: Chelsea vagy PSG?

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 27. 19:29
Javier Pastore távozására immáron akár mérget is vehetünk, miután a argentin játékos klubja, a Palermo közel az egyezséghez a kérővel, pontosabban: kérőkkel. Az bizonyos, hogy Pastore vagy Chelsea-ben, vagy a Paris Saint-Germainben folytatja a pályafutását.

Maurizio Zamparini, a Palemo elnöke, mint a mesében, mondott is valamit, meg nem is...

Azt készséggel elismerte, hogy klubja előrehaladott tárgyalásokat folytat Javier Pastore eladásának ügyében, de hogy a csábítók közül a Chelsea vagy a Paris Saint-Germain nyerheti-e el az argentin játékos kegyét - értsd: játékjogát -, arról nem volt hajlandó beszélni.

„Majd ha nyélbeütöttük az üzletet, amire nem kell sokat várni" - tette hozzá.

Guglielmo Micciche, az olasz klub alelnöke sem volt beszédesebb Zamparininél. „Chelsea vagy PSG? London és Párizs egyaránt szép város, és nagy lehetőségeket kínál Pastorénak. Jelenleg folynak a tárgyalások. Biztos vagyok abban, hogy a játékos ahhoz a klubhoz megy, amelyik jobban akarja őt" - így Micciche. Az alelnök utolsó mondatát akár érhetjük úgy is, hogy a Palermo annak adja el a legértékesebb portékáját, amelyik többet fizet érte.

A hírek szerint a 22 éves, argentin válogatott középpályás 40 millió euró körüli összegért kel majd el. Más források szerint, ha a Paris Saint-Germain és a Chelsea is hajlandó megadni a Palermo által kért összeget, úgy Pastore szabadon választhat a kérők között.

Egyelőre annyi tűnik biztosnak, hogy elhagyja a Palermót.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Pastore a Chelsea-é lehet
A Palermo alelnöke szerint több mint valószínű, hogy Javier Pastore a Chelsea labdarúgója lesz, de más élcsapatok is érdeklődnek iránta. Az argentin karmestert 45 millió euróra árazták be, a szicíliaiak csak készpénzt fogadnak...
Tovább a teljes cikkhez »


KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Palermo: 45 milliós csomag futott be
Egyre csak folytatja találgatós játékát a Palermo elnöke, Maurizio Zamparini, aki legfrissebb nyilatkozatában arról beszélt, hogy 10 napon belül eldőlhet Javier Pastore sorsa, akiért egy 45 millió fontos ajánlat futott be....
Tovább a teljes cikkhez »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu