Sterling-show! Jöhet a Chelsea!

Szerző: SHLétrehozva: 2014. december 17. 23:22
Raheem Sterling szerdai produkciójával bizonyította, hogy lehet rá számítani középcsatárként Daniel Sturridge távollétében. Az alig 20 éves, angol válogatott reménység 3-1-es győzelemre vezette a Liverpoolt a Bournemouth otthonában, a Ligakupában, a legjobb nyolc között. A Rodgers-gárda augusztus óta először nyert tétmeccset legalább két góllal, és a januári elődöntőben a Chelsea-vel mehet birokra.

Sterling számára a mostani szezon jelenthetné az áttörést, biztató is a formája, csak valahogy mindig adós maradt a gólokkal az utóbbi hetekben-hónapokban. A múlt hétvégén, az MU otthonában például három komoly helyzete maradt ki.

Ezúttal is elemében volt, és még a kapu előtt is jó megoldásokat választott. Remek fejesgóllal nyitott (Markovics és Henderson előkészítéséből, 39 liverpooli passz után), láthattunk tőle szép szólót is, ám az igazi fénypont a második félidei villanása, amikor ügyes cikázás után gurított a hálóba, esélyt sem hagyva Boruc kapusnak.

A Championship-éllovasnak csak a szépítésre futotta ez erejéből Gosling révén.

A sorsoláson aztán a Liverpool megkapta a négy trófeáért harcoló Chelsea-t, míg a Tottenham a harmadosztályú Sheffield Uniteddel küzd meg az elődöntőben, amely szakaszban már kétmeccses párharcokat rendeznek januárban.

Angol Ligakupa-negyeddöntő:
Bournemouth (2.o.)-Liverpool 1-3 (0-2)

A Liverpool összeállítása: Jones - K. Touré, Skrtel, Lovren (Sakho, 46.) - Henderson, Gerrard (Borini, 90.), Lucas, Markovics - Coutinho (Can, 74.), Sterling, Lallana.

G.: Gosling (57.), ill. Sterling (20., 51.), Markovics (27.)

TOVÁBBI EREDMÉNY
Tottenham-Newcastle 4-0 (Bentaleb 18., Chadli 46., Kane 65., Soldado 70.).

A GÓLOK:

AFC Bournemouth 1 - 3 Liverpool All Goals and... by ViralDailyTV

AZ ELŐDÖNTŐ PÁROSÍTÁSAI A SZERDA ESTI SORSOLÁS UTÁN:
Liverpool-Chelsea
Tottenham-Sheffield United (3.o.)

Címkék: raheem_sterling
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu