Nagy és Szivós nincs a magyar keretben

Szerző: MTILétrehozva: 2014. július 29. 18:49
Négy helyen változtatott Európa-bajnoki keretén Benedek Tibor, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, aki kedden hirdetett csapatnévsort az augusztusi, kazahsztáni világkupára.

A budapesti Eb-n ezüstérmesként zárt együttesből kikerült a mandulaműtét előtt álló Vámos Márton, míg hárman - a kapus Nagy Viktor, továbbá Szivós Márton és Tóth Márton - pihenőt kaptak a szakvezetőtől. Helyettük Angyal Dániel, Bátori Bence, Bedő Krisztián és a kapus Lévai Márton került a keretbe - nyilatkozta a kapitány a szövetség honlapjának, a www.waterpolo.hu oldalnak.

"Mindenki tudja, hogy épül fel a nyara. Akik eddig nem edzettek, azoknak fejben is el kell kezdeni hangolódni arra, hogy augusztus 7-én elkezdjük a felkészülést - tért ki a gyors kerethirdetés okára Benedek Tibor. - Így már minden tekintetben jobb állapotban érkezhetnek. Itthon készülünk majd a világkupára, együtt edzünk a japán válogatottal, amíg ők Budapesten gyakorolnak" - mondta.

A keret:
Decker Attila, Lévai Márton - kapusok, Angyal Dániel, Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Erdélyi Balázs, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Madaras Norbert, Varga Dénes, Varga Dániel -

A vk csoportbeosztása:
A csoport: Montenegró, Szerbia, Egyesült Államok, Dél-Afrika Köztársaság
B csoport: Magyarország, Horvátország, Ausztrália, Kazahsztán

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu