KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DAVID_HAYE"
Bréking: David Haye visszavonult 2011. október 13. 14:44 Immár hivatalos, közleményben jelentette be visszavonulását a nehézsúlyú ökölvívástól a születésnapját éppen csütörtökön ünneplő David Haye.
 
Visszavonul vagy trükközik Haye? 2011. október 11. 23:22 Nem folyamodott versenyengedélyért a britek nehézsúlyú ökölvívóklasszisa, David Haye, aki egyes hírek szerint a csütörtöki születésnapján jelentheti be visszavonulását.
 
Klicsko túl erős volt David Haye-nek 2011. július 3. 10:50 VIDEÓ! Vlagyimir Klicsko egyhangú pontozással legyőzte David Haye-t a hamburgi nehézsúlyú ökölvívó szuperrangadón, így sikerült neki a címegyesítés, a WBO az IBF, az IBO mellett immár ő a WBA bajnoka is. A nagyszájú brit a közönség megbotránkoztatására több mint 10 perccel eltolta ringbe érkezését, majd a bevonulása során néhány őt lökdöső nézővel is meggyűlt a baja. A vége vereség lett, de volt pontos magyarázata a kudarcra.
 
Klicsko 111, Haye 96 kilóval mérlegelt 2011. július 1. 15:13 VIDEÓ! Kerek 15 kilós hátránnyal lesz kénytelen megbirkózni David Haye a szombat esti Vlagyimir Klicsko elleni nehézsúlyú profi ökölvívó-címmérkőzésen, amelynek tétje négy világbajnoki öv.
 
Kék az új angol válogatott mez – fénykép 2011. július 1. 12:43 A hagyományos piros mez helyett ezentúl kékben futballozik idegenben az angol labdarúgó-válogatott. A sötét alapszínt világos gallérral dobják fel. Az új szerelést David Haye mutatta be, aki szombaton Vladimir Klicskóval száll ringbe. A londoni bokszoló nagy futballrajongónak vallja magát, ezért is érte az a megtiszteltetés, hogy elsőként viselhette a vadiúj garnitúrát.
 
Boxmeccs 57 ezer néző előtt 2011. április 20. 17:57 Szerdán bizonyossá vált, hogy július 2-án Vlagyimir Klicsko-David Haye mérkőzést rendeznek Hamburgban.
 
Bármelyik Klicskót kiüti... 2011. március 3. 18:29 David Haye, a WBA szervezet nehézsúlyú világbajnoka állítólag beleegyezett, hogy a súlycsoport többi jelentősebb vb-övét őrző ukrán Klicsko fivérek egyikével címegyesítő mérkőzést vívjon. Az angol bokszoló erről a Sun című szigetországi bulvárlapnak nyilatkozott.
 
David Haye az egyik Klicskóval búnyózik 2010. december 26. 11:01 A profi ökölvívás nehézsúlyának négy világbajnoki övét birtokló Klicsko-fivérek, Vitalij és Vlagyimir megígérték, hogy egyikük összecsap David Haye-jel, a Boksz Világszövetség (WBA) bajnokával.
 
Haye: Bunda? Á, dehogy! 2010. november 15. 14:06 VIDEÓ! Még a hozzá nem értő szemeknek is fura lehetett látni, ahogy Audley Harrison hagyta magát kiütni a harmadik menetben. David Haye másodízben védte meg WBA nehézsúlyú világbajnoki címét, az angol bunyós szombaton este honfitársával, a 2000-es Sydney olimpia nehézsúlyú aranyérmesével, Audley Harrisonnal csapott össze Manchesterben. A brit bokszszövetség viszont vizsgálatot kezdeményezett az ügyben.
 
„Nagypapák" csatáztak a ringben 2010. április 4. 16:07 Két nagy meccset is rendeztek szombat éjjel az ökölvívás világában. Manchesterben David Haye lépett szorítóba John Ruíz ellen, azzal a céllal, hogy megvédje WBA-övét. Nos, sikerült a terv, hiszen ellenfele a kilencedik menetben feladta a küzdelmet. Las Vegasban két veterán bokszlegenda, Roy Jones Jr. és Bernard Hopkins csaptak össze. Utóbbi végül visszavágott tizenhét évvel ezelőtti vereségéért.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu