KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JULIUS_NOTA"
Megvan az egykori DVTK-kapus gyilkosa? 2009. június 27. 19:57 Június 25-én, csütörtök este elfogták az idén február 20-án hidegvérrel megölt Nota Gyula labdarúgó és kapusedző feltételezett gyilkosát - értesült a felvidek.ma internetes portál. A Besztercebányai Kerületi Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint őrizetbe vették a 23 éves rimajánosi, többszörösen büntetett Milan Z.-t. Őt gyanúsítják az egykoron a Diósgyőrben is játszó labdarúgó meggyilkolásával.
 
Végső búcsú a szlovákiai magyar kapustól 2009. február 24. 16:34 Eltemették a péntek délután, tragikus körülmények között elhunyt Julius Notát. A szlovákiai magyar labdarúgót több ezren kísérték utolsó útjára szülőfalujában, Rimajánosiban. A korábban több magyar élvonalbeli csapatban is megfordult kapust a múlt héten szúrta le egy mindeddig ismeretlen elkövető.
 
Ismerőse ölhette meg Julius Notát 2009. február 22. 09:07 Ismerőse szúrhatta le péntek délután Julius Notát, a korábban több magyar élvonalbeli futballklubban is megfordult szlovákiai kapust - írja a Borsod Online. A 37 évesen megölt sportembert kedden temetik el szülőfalujában, Jánosin (Rimavské Janovce). A korábbi játékostársak és edzők megdöbbentek a hír hallatán...
 
Megölték az ex-diósgyőri kapust 2009. február 21. 10:20 Újabb késelés, újabb tragédia! Julius Notát, az egykor Magyarországon is megfordult hálóőrt szlovák források szerint pénteken délután szúrták meg. A több magyar futballcsapatban is szereplő hálóőr belehalt a sérüléseibe, harminchét évet élt. A gyilkosság részleteit egyelőre nem hozták nyilvánosságra.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu