KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KECSKEMETI_KSE"
Egy amerikai Kecskeméten 2011. augusztus 17. 18:38 Egy évre a Kecskemét NB I-es férfi kosárlabdacsapatához igazolt az irányító Thomas Kelly.
 
Őrült izgalmak a kosárnegyeddöntőben 2011. április 18. 20:00 A Kecskemét hazai pályán nagy csatában legyőzte a Körmendet, így egyenlített a férfi kosárlabda NB I hétfői negyeddöntőjében. Ugyanez sikerült a Szombathelynek az Albacomp ellen. A mindent eldöntő ötödik meccseket szerdán rendezik Körmenden, illetve Székesfehérváron.
 
PLER: döntetlen a Kecskemét ellen 2011. február 8. 18:45 Nem született döntés a férfi kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjében: a PLER 30-30-as döntetlent játszott a Kecskeméttel, így a visszavágó dönt majd arról, hogy melyik csapat jut be a négyes döntőbe.
 
Kecskeméti kézimeglepetés, szegedi gála 2010. december 18. 11:00 Meglepő, 28-26-os vereséget szenvedett Kecskeméten a tabella harmadik helyén álló Tatabánya a Budapest Bank Liga férfi kézilabda NB I idei utolsó, 16. fordulójában. Az esélyesebbnek számító vendégek az első félidő után még egy góllal vezettek, a fordulás után azonban Avar György együttese fordítani tudott. A Szeged Dunaújvárosban gyűjtötte be a két pontot.
 
Csupa hazai győzelem a negyeddöntőben 2010. április 21. 20:42 A címvédő Paks idegtépő csatában győzött a Kecskemét ellen a férfi kosárlabda NB I negyeddöntőjének első, szerdai összecsapásán, így előnyhöz jutott az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban. A Körmend több, mint húsz ponttal nyert, a friss Magyar Kupa győztes ZTE és a Szolnok sem hibázott hazai környezetben.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu