Győr: azonos BL-csoportban a Hypóval

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 28. 14:00
A Győri Audi ETO KC többek között Németh András csapatával, az örökös osztrák bajnok Hypo Niederösterreich-kel is összecsap a női kézilabda Bajnokok Ligája 2011/2012-es kiírásának csoportkörében. Amennyiben a DVSC sikerrel veszi a selejtezőt, úgy román, spanyol és orosz ellenfele lesz a főtáblán, amelynek küzdelmei októberben kezdődnek.

Az itthon egyeduralkodó Győr - amely az előző öt kiírásban négy közé jutott a legrangosabb európai kupasorozatban - az első kalapból várta a BL 2011/2012-es kiírásának keddi, bécsi sorsolását.

Ezen kiderült: a Konkoly-csapatnak a Németh András irányította osztrák Hypóval, a francia Metz-cel, valamint a negyedik selejtezőcsoport győztesével kell megküzdenie a középdöntőt érő első két hely valamelyikért.

Bár a KEK-ben legutóbb elődöntőig jutott (ott a Fradival szemben búcsúzott) Metz nem vehető félvállról, a továbbjutás minimum elvárható a Győrtől, amelynek negyedik ellenfele egyébként a dán Randers, a norvég Tertnes Bergen, a svéd Sävehof és az A jelű előselejtező-csoport győztese közül kerül ki.

A DVSC-nek aligha lesz könnyű dolga, ha továbbjut a selejtezőből, hiszen a főtáblán, a D csoportban a román Valceával, a BL-döntős Itxako Navarrával és az orosz Dinamo Volgográddal találkozhat majd.

NŐI BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR:
A CSOPORT:
FC Midtjylland (dán)
Buducsnoszt Podgorica (montenegrói)
Thüringer HC (német)
2. selejtezőcsoport győztese

B CSOPORT:

Larvik (norvég)
Krim Ljubljana (szlovén)
Podravka Koprivnica (horvát)
1. selejtezőcsoport győztese

C CSOPORT:

Győri Audi ETO
Hypo Niederösterreich (osztrák)
Metz (francia)
4. selejtezőcsoport győztese

D CSOPORT:

Valcea (román)
Itxako Navarra (spanyol)
Dinamo Volgográd (orosz)
3. selejtezőcsoport győztese

A csoportmérkőzésekre október 1. és november 13. között kerül sor.
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu