KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BAJNOKOK_LIGAJA_KEZILABDA_NOI"
Három magyar pályázat a négyesdöntőre 2013. szeptember 13. 16:07 Három magyar és egy szlovén pályázat érkezett be az Európai Kézilabda Szövetséghez (EHF) a női Bajnokok Ligája 2014-es négyesdöntőjének megrendezésére.
 
Elhúzták a győri lányok nótáját a BL-ben 2012. március 10. 18:18 Hétgólos vereségbe szaladt bele a már biztos csoportelsőként elődöntős Győr női kézilabdacsapata a címvédő norvég Larvik otthonában a Bajnokok Ligája középdöntőjének utolsó mérkőzésén.
 
Győr és Fradi igen, Debrecen nem 2012. március 8. 12:09 Közeleg a hétvége, itt az ideje, hogy górcső alá vegyük a nemzetközi hadszíntéren még állva maradt női kézilabdacsapatainkat. A már biztos csoportelső Győr kiejtheti a címvédő Larvikot a Bajnokok Ligájában, míg a KEK-ben tavaly győztes FTC az elődöntőbe lavírozhat, ugyanakkor a Debrecennek semmi esélye a Viborggal szemben a női európai kézilabdakupák hétvégi programjában.
 
Női kézilabda BL: ikszelt a Larvik 2012. február 12. 22:52 A címvédő norvég Larvik döntetlent játszott a vendég spanyol Itxako Navarrával a Győr középdöntős csoportjában a női kézilabda Bajnokok Ligájában.
 
Győr, Veszprém, Szeged: portya Európában 2012. február 8. 09:47 A héten tovább folytatják nemzetközi szereplésüket a legjobb magyar kézilabdacsapatok, ennek örömére három mérkőzést is műsorára tűz a kézilabda.hu és a SportHíradó. A hölgyek közül a Spanyolországban győztes honi bajnok Győr ezúttal a vereséggel kezdő Midtjyllandot fogadja vasárnap, a férfi bajnoki ezüstérmes Szeged pénteken Kielben néz nehéz feladat elé, a Veszprém pedig szombaton fogadja a Kielcét. Íme, a teljes műsor.
 
BL-döntősök ellen a Győr a középdöntőben 2011. november 15. 12:33 A Győr női kézilabdacsapatának nem volt szerencséje a Bajnokok Ligája-középdöntő keddi sorsolásán, hiszen az előző szezon mind a két döntősét, azaz a norvég Larvikot és a spanyol Itxako Navarrát is "megkapta", továbbá a dán Midtjyllanddal is meg kell küzdenie az elődöntőbe kerülésért. A másik ágon a Buducsnoszt Podgorica, Oltchim Valcea, Krim Ljubljana és Metz szerepel.
 
Győr: a terv teljesítve, jöhet a neheze! 2011. november 14. 16:17 A Győr a Randers és a Hypo otthonában is elbukott, és ez szíven ütötte a csapatért szorítókat, ezzel együtt a magyar bajnok végül hozta azt, amit "megkövetelt a haza": csoportelsőként jutott tovább női kézilabda Bajnokok Ligája C betűjelű kvartettjéből, ezáltal kedvező helyzetben várja a középdöntő keddi sorsolását, amelyen egy csoportgyőztest, illetve két csoportmásodikat "húznak" majd mellé. Konkoly Csaba vezetőedzőnek nincsen kívánságlistája, egyelőre különösebben nem is foglalkozik a lehetséges ellenfelekkel. Egy dologban azonban látatlanban is biztos: minden csapat nagyon jó lesz...
 
BL: a csoportelsőségért játszik a Győr 2011. november 8. 13:30 A Győr álomjátékkal nyert Metzben, majd szombaton a Randers ellen is, és szerdán nagyon jó esélye van az újabb győzelemre, miután a csoport utolsó helyén tanyázó Hypo vendégeként lép pályára a női kézilabda Bajnokok Ligájában. Ha Görbicz Anita és társai a papírformának megfelelően Németh András vezette osztrák bajnokot is két vállra fekteti, akkor nem csak a továbbjutása, hanem az első helye is biztossá válik!
 
BL: bemutatót tartott a Győr - videó 2011. november 7. 12:21 A Győr nemes bosszút állt a Dániában elszenvedett vereségért, miután hazai pályán gyakorlatilag lemosta a pályáról a dán Randerst, ezzel tulajdonképpen továbbjutott a női kézilabda BL C betűjelű kvartettjéből, s ha a Hypo elleni két mérkőzésén legalább két pontot szerez, bizonyosan csoportelső lesz. A csatával érthetően elégedett Konkoly Csaba a Randers-verés után adott videóinterjújában kiemelte, már a szünetben nyilvánvalóvá vált csapata győzelme... A sorozat hivatalos honlapja szerint a Győr magas szinten kézilabdázott, kvázi bemutatót tartott.
 
A Győr tönkreverte korábbi legyőzőjét! 2011. november 5. 18:03 A Győri Audi ETO KC ezúttal is ellenállhatatlan volt: nagyszerű játékkal, 15 góllal verte a Randerst a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, és ezzel nemes bosszút állt a Dániában elszenvedett vereségéért, nem utolsósorban a C csoport élére állt - és megkockáztatjuk, hogy ott is végez majd. Heidi Löke, Görbicz Anita és Katrine Lunde-Haraldsen varázslatos volt!
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu