10-ből 10! Mindenki veszprémi sikert vár

Létrehozva: 2011. október 27. 09:17
Tíz kézilabdázót, edzőt, valamint szakírót faggattunk arról, hogy melyik csapat nyeri a férfi kézilabda Budapest Bank Liga szombaton esedékes csúcsrangadóját. Nos, senki sem tippelt a Szeged győzelmére, előzetesen mindenki, beleértve a Facebookon megkérdezett szurkolókat is, arra számít, hogy a Veszprém idegenben is két vállra fekteti a legnagyobb honi riválisát.


SZEGED-VESZPRÉM 0-10
Borbás Rita, a Szekszárd korábbi válogatott játékosa: "Láttam a két csapat eddigi BL-meccseit, ezek alapján állítom, a Veszprém lényegesen nagyobb játékerőt képvisel, kiváltképp a védekezése kiemelkedő, ráadásul igazából csak Frantisek Sulcra kell majd különösebben figyelnie a sérülésektől tizedelt Szegedből. Sima Veszprém-győzelem várható! "

Harsányi Gergely, a Tatabánya válogatott szélsője: "Nagy csatára számítok, elvégre a mezőny két élcsapata feszül egymásnak, de látva a mérkőzéseket, a Veszprém most esélyesebbnek tűnik, szerintem nyer is, hazai pályán azonban a Szeged bizonyosan nem adja olcsón a bőrét."

Tápai Szabina, a Vác kézilabdázója: "Általában az esélytelenebb csapatnak szurkolók, mégis azt mondom, simán nyer a Veszprém! Mocsai Lajos csapata jó formában van, nem hiszem, hogy gondot jelentene a számára a győzelem, hiába lesz Szegeden a mérkőzés."

Sotónyi László, a Veszprém korábbi válogatott játékosa, a Balatonfüred vezetőedzője
: "Immáron évek óta jelentős a Veszprém dominanciája, és a szezonbeli bajnoki, illetve BL-teljesítmények is alapján amondó vagyok, hogy a bakonyi csapat győz a rangadón..."

Katzirz Dávid, válogatott átlövő, a Pick Szeged korábbi, a Csurgó jelenlegi játékosa: Egyértelműen a Veszprém a rangadó esélyese, és szerintem meg is szerzi a két pontot. Úgy látom, a Szeged jó úton jár, de a sérüléshullám bizony nem könnyíti meg a helyzetét... "

Konkoly Csaba, a bajnok és kupagyőztes Győr női kézilabdacsapatának vezetőedzője: "A Veszprém hasonlóan kiemelkedik a férfi bajnokságban, mint a Győr a női mezőnyben, így én is azok közé tartozom, akik a címvédő győzelmét várják a szombati rangadón."

Kanyó Antal, a Tata vezetőedzője: "Komplett csapattal a Szeged akár szoros mérkőzést játszhatna szombaton, de mivel jelenleg sok a sérültje, úgy gondolom, a kiváló fizikai állapotban lévő Veszprém idővel felőrli a megfogyatkozott Tisza-partiak ellenállást."

Mosonyi József, a Veszprém Aréna szpíkere: "Elfogultság nélkül mondhatom, hogy: a Veszprémnek acélosabb a játékosállománya, ráadásul jobb, egységesebb csapat, mint a jelenlegi Szeged, így természetesen veszprémi győzelmet várok."

Bálint András, a SportHíradó szerkesztője: "A Veszprém tíz góllal nyer - ennyivel jobb a kerete..."

Németh Attila, a Pécs vezetőedzője: "Nem kérdés, hogy akár a játékosállományt, akár a hátteret, az anyagi lehetőségeket nézzük, a Veszprém Magyarország legjobb csapata, sőt, nemzetközi szinten is kiemelkedő, szerintem a világ öt legerősebb együttesének egyike. Ezek után talán nem nagy meglepés, hogy a veszprémiek sikerét várom a rangadón..."

A SZURKOLÓK IS MONTÁK A MAGUKÉT: KI NYERI A RANGADÓT?
Böröcz András: "Csak a Veszprém! Remélem, vagy 10-zel... Tavaly még bíztam a Szeged feltámadásában, de idén borzasztóan gyengén muzsikál!"

Krisztián László: "A Veszprém esélyesebb!!! De sokkal!!! Bár nem lesz könnyű dolga!!!!"

Kristo Bud Roberto: "Sajnos ez már nem rangadó! Szerintem is a Veszprém (nyer), de azért hajrá, Szeged!"

Krutilla Ákos: "Mint mindig, a Veszprém!"

Képíró Bence: "Ez most egy beugratós kérdés?"

Don Santiago Munez: "Veszprémnek nincs párja Magyarországon!"

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu