KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KEZILABDA_NB1"
Tartja az iramot a nagyokkal a Tatabánya 2011. november 17. 20:06 A Tatabánya 32-24-re győzött a Pécs otthonában a férfi kézilabda NB I 11. fordulójának csütörtöki mérkőzésén.
 
A Szeged sutba dobta a Fradit 2011. november 16. 20:30 A Szeged magabiztos, 29-23-as győzelmet aratott a Ferencváros otthonában a férfi kézilabda NB I 11. fordulójának nyitó mérkőzésén. A Pick ebben a pillanatban vezeti a pontvadászatot a Berlinben BL-ező Veszprém előtt.
 
10-ből 10! Mindenki veszprémi sikert vár 2011. október 27. 09:17 Tíz kézilabdázót, edzőt, valamint szakírót faggattunk arról, hogy melyik csapat nyeri a férfi kézilabda Budapest Bank Liga szombaton esedékes csúcsrangadóját. Nos, senki sem tippelt a Szeged győzelmére, előzetesen mindenki, beleértve a Facebookon megkérdezett szurkolókat is, arra számít, hogy a Veszprém idegenben is két vállra fekteti a legnagyobb honi riválisát.
 
Hétből hét a Győr mérlege 2011. október 14. 21:57 A héten kinevezett új vezetőedzővel, Kovács Péterrel sem szakadt meg a Békéscsaba nyeretlenségi sorozata a női kézilabda-bajnokságban, bár az lett volna csoda, ha a lila-fehérek éppen Győrben, a címvédő és listavezető vendégeként szerzik meg szezonbeli első győzelmüket. Nos, péntek este bejött a papírorma: a fiataljait bátran bevető ETO magabiztosan, 33-25-re diadalmaskodott. A sérülés után visszatért Ana Gros a győriek egyik legjobbja volt, ugyanúgy hat góllal zárt, akárcsak Heidi Löke, aki még kettős emberhátrányban is betalált, méghozzá szélről!
 
Veszprém, Szeged: hiba nélkül 2011. szeptember 23. 21:09 A Bajnokok Ligája rajtjára hangoló MKB Veszprém és Pick Szeged is magabiztosan vette az újabb akadályt a férfi kézilabda Budapest Bank Ligában: mindkét együttes 40 gól fölött "termelt" a Kecskemét, illetve a továbbra is nyeretlen Mezőkövesd kárára. A szegedi szurkolók az újabb fölényes győzelem mellett annak is örülhettek, hogy a sérülésből felépült Mikler Roland és Dusan Beocsanin visszatért a csapatba.
 
Százszoros válogatott Dunaújvárosban 2011. augusztus 9. 11:33 Gulyás István lett a Dunaújváros női kézilabdacsapatának vezetőedzője.
 
Szerb válogatott a Fradiban! 2011. július 11. 17:17 Szerb válogatott játékossal erősített a női kézilabda KEK-ben címvédő Ferencváros. Jelena Zsivkovics mellett a Békéscsabáról igazolt Cifra Anita az „új arc" a zöld-fehérek keretében. A csapat hétfői, szezonindító sajtótájékoztatóján elhangzott: a Fradi szeretne döntőbe jutni a bajnokságban, a KEK-ben és a Magyar Kupában pedig a legjobb négy közé kerülést tűzte ki célul.
 
Volt szegedi légiós Veszprémben? 2011. július 2. 21:32 Az egyik román honlap szerint Veszprémbe igazolhat a Szegeden is megfordult Valentin Ghionea.
 
Szerb világbajnok az NB I-ben 2011. június 21. 10:01 Tovább erősít a kétszeres magyar bajnok Pick Szeged! A Tisza-partiak ugyanis újabb válogatott kézilabdást igazoltak a szerb jobbszélső Rajko Prodanovics személyében, akivel 2013-ig szóló szerződést kötöttek.
 
Jövőre is lesz rájátszás! 2011. június 18. 19:57 Az eredeti tervekkel ellentétben a 2011/2012-es szezonban sem változik a női kézilabda-bajnokság lebonyolítási rendje, azaz jövőre is lesz rájátszás. A szövetség (MKSZ) elnöksége korábban úgy döntött, hogy amennyiben a női válogatott sikerrel veszi a németek elleni vb-selejtezőt, akkor elmarad a playoff a decemberi világbajnokság, és a remélt ötkarikás selejtező, valamint a londoni olimpia miatt. De mivel Mátéfi Eszter (volt) szövetségi kapitány lányai elbuktak, így egyiket sem kell a programba illeszteni.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu