Szerb világbajnok az NB I-ben

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 21. 10:01
Tovább erősít a kétszeres magyar bajnok Pick Szeged! A Tisza-partiak ugyanis újabb válogatott kézilabdást igazoltak a szerb jobbszélső Rajko Prodanovics személyében, akivel 2013-ig szóló szerződést kötöttek.

Prodanovics az egykori U19-es "új, nagy generáció" tagja, a korosztályos Európa-, és világbajnok komoly erősítést jelent a Veszprém ellen mostanában rendre alulmaradó csapat számára.

A jobbszélső 1986-ban született - írja a delmagyar.hu -, s csakúgy, mint Sterbik Árpád, játszott a Jugovics Katy csapatában. 2008-ban Spanyolroszágba igazolt, az Antequera gárdáját erősítette. Az előző idényben Macedóniában, a Metalurg Szkopje csapatában szerepelt.

Szerepelt a 2009-es horvátországi vb-n, és az idei svédországi világbajnokságon is. A Pick Szeged 2013-ig kötött szerződést a játékossal.

"Hetek óta lehetett hallani arról, hogy sikerült megegyeznünk Rajko Prodanoviccsal. Most már kijelenthetem: aláírta a szerződését, úgy gondolom, hogy egy remek képességű játékost sikerült szerződtetnünk a jobbszélre, ahol a fiatal, junior válogatott Nagy Norberttel ketten megoldják a posztot - nyilatkozta Mezei Richárd, a Pick Szeged Kézilabda Zrt. vezérigazgatója.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu