Szerb válogatott a Fradiban!

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 11. 17:17
Szerb válogatott játékossal erősített a női kézilabda KEK-ben címvédő Ferencváros. Jelena Zsivkovics mellett a Békéscsabáról igazolt Cifra Anita az „új arc" a zöld-fehérek keretében. A csapat hétfői, szezonindító sajtótájékoztatóján elhangzott: a Fradi szeretne döntőbe jutni a bajnokságban, a KEK-ben és a Magyar Kupában pedig a legjobb négy közé kerülést tűzte ki célul.

Hét játékos (Albert Helga, Balogh Barbara, Bari Nagy Regina, Németh Csilla, Szamoránsky Anikó és Trufán Noémi, illetve kölcsönbe Andrási Brigitta és Mohácsik Mária) a nyáron ugyan távozott a zöld-fehérektől, de a KEK-győztes, a női bajnokságban bronzérmes csapat magja megmaradt.

Ráadásul Elek Gábor vezetőedző újra számíthat a derékműtétje után felgyógyult Zsigmond Fruzsinára, s Hornyák Anett is újrakezdte az edzéseket. Deáki Dóra és Dajka Bettina szintén felépült a sérüléstől.

Az FTC hétfői sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy az ifjúsági csapatból öten kerültek fel a felnőttcsapat keretébe, jelesül Kovács Gréta, Such Nelli, Szabó Anikó, Lukács Viktória és Budai Nikolett. Nyáron két új kézilabdázó érkezett a IX. kerületbe: Cifra Anita, valamint a szerb válogatott Jelena Zsivkovics.

„Azért esett a választásom a Ferencvárosra, mert Budapest olyan távolságra van az otthonomtól, mint Zajecar, ahol tavaly játszottam. Nagyon sok jót hallottam a zöld-fehérekről. Jó játékosok alkotják a csapatot, illetve a vezetőedző személye is közrejátszott a választásomban" - árulta el Zsivkovics.

AZ FTC 2011/2012-ES KERETE:
Kapusok: Alena Abramovich, Pastrovics Melinda

Balszélsők: Szarka Adrienn, Szádvári Krisztina

Átlövők: Zácsik Szandra, Tomori Zsuzsanna, Deáki Dóra, Jelena Zsivkovics, Szabó Anikó

Irányítók: Szucsánszki Zita, Dajka Bettina, Kovács Gréta, Budai Nikolett

Jobbszélsők: Kovacsicz Mónika, Such Nelli, Hornyák Anett, Lukács Viktória

Beállók: Szamoránsky Piroska, Cifra Anita

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu