KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FERENCVAROSI_NOI_KEZILABDACSAPAT"
Megint elutasították a Fradi óvását 2014. október 2. 14:20 Az Európai Kézilabda Szövetség ismételten, de még nem jogerősen elutasította a Ferencváros női csapatának óvását, és nem változtatja meg a pályán elért eredményt, azaz a zöld-fehérek a Bajnokok Ligája-főtáblája helyett a KEK-ben folytathatják szereplésüket.
 
Az FTC a BL kapujában botlott el 2014. szeptember 21. 21:14 Elbukta a BL-főtáblára jutást a Ferencváros női kézilabdacsapata, amely kétgólos előnyt engedett ki a kezéből a hosszabbításban, majd 5-4-re alulmaradt a büntetőpárbajban Lipcsében, a házigazda ellen, az 1. selejtezőcsoport vasárnap esti döntőjében.
 
BL: a kiesés fenyegeti az FTC-t! 2013. november 9. 20:12 A középdöntőbe kerülésért harcoló FTC 26-25-re kikapott a dán Midtjyllandtól a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó előtti fordulójában Dabason, így a továbbjutáshoz pontot kell szereznie egy hét múlva Podgoricában.
 
Javított, BL-győztest vert az FTC 2013. október 13. 20:07 Az FTC hazai pályán 27-25-re legyőzte a montenegrói Podgoricát a női kézilabda Bajnokok Ligája második fordulójában, így megszerezte első sikerét.
 
Megverte a BL-győztest a Ferencváros! 2013. szeptember 1. 14:48 A Ferencváros 2009. február elseje, azaz napra pontosan 4 év 7 hónap után tudta legyőzni legnagyobb hazai riválisát, a címvédő Győrt a női kézilabda NB I-ben. A vasárnapi rangadón a fővárosiak szenzációsan védekeztek, és ez volt a siker alapja.
 
Az FTC rendezheti a BL-selejtezőt 2013. június 28. 12:42 A svájci LK Zug nem vállalja a női kézilabda Bajnokok Ligája selejtezős csoportjának megrendezését, így - ha minden kért feltételt teljesít, akkor - az FTC-Rail Cargo Hungaria lehet a házigazda. Peter Stutz, a svájci csapat képviselője az európai szövetség honlapján elmondta: ugyan ők kapták meg a jogot a rendezésre, de átadják ezt a Ferencvárosnak, már csak azért is, mert semmi esélyt nem látnak arra, hogy megnyerjék a négyes tornát, és felkerüljenek a főtáblára.
 
BL: a Fradi kikapott Ljubljanában 2013. március 3. 21:13 Elszenvedte első vereségét az FTC-Rail Cargo Hungaria a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében. Elek Gábor vezetőedző csapata a 4. fordulóban a Krim Ljubljana otthonában kapott ki vasárnap 31-25-re, ám ha a következő körben legyőzi a vendég román Valceát, akkor - akárcsak a Győri Audi ETO KC - bejut az elődöntőbe.
 
Elkerülte egymást a Győr és az FTC 2013. február 5. 14:15 A legutóbbi nyolc kiírásban győztes Győri Audi ETO KC a Veszprém Barabással, az FTC Rail Cargo Hungaria pedig a Kiskunhalassal találkozik a női kézilabda Magyar Kupa elődöntőjében.
 
BL-halálcsoport Győrrel, Fradival? 2012. november 17. 19:51 A világ legjobb nyolc csapat közé jutott az FTC a női kézilabda Bajnokok Ligájában, de csak csoportmásodikként, így könnyen összekerülhet a Győrrel a keddi sorsoláson (ahol a középdöntő két négyescsoportjára derül fény). A ferencvárosiak legfeljebb három góllal kaphattak ki Larvikban, ez nem sikerült, így az egymás elleni összevetésben is alulmaradtak a norvégokkal szemben. Szamoránsky volt a meccs legeredményesebbje.
 
Álomkezdés a Fraditól a BL-ben! 2012. október 14. 15:25 Súlyos, 37-22-es verést mért a Ferencváros női kézilabdacsapata az orosz Dinamo Volgogradra Oroszországban, a női Bajnokok Ligája eleő fordulójában. A KEK-győztes magyar csapat öt év után tért vissza a legrangosabb kupasorozatba, és rögtön üzent a csoportriválisoknak (Larvik, Sävehof). Tomorit nem tudták tartani a hazaiak.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu