Az FTC rendezheti a BL-selejtezőt

Szerző: MTILétrehozva: 2013. június 28. 12:42
A svájci LK Zug nem vállalja a női kézilabda Bajnokok Ligája selejtezős csoportjának megrendezését, így - ha minden kért feltételt teljesít, akkor - az FTC-Rail Cargo Hungaria lehet a házigazda. Peter Stutz, a svájci csapat képviselője az európai szövetség honlapján elmondta: ugyan ők kapták meg a jogot a rendezésre, de átadják ezt a Ferencvárosnak, már csak azért is, mert semmi esélyt nem látnak arra, hogy megnyerjék a négyes tornát, és felkerüljenek a főtáblára.

Pordán Andrea, az FTC képviselője elmondta: mivel ebben a csoportban szerepel még az Érd is, így sajnálja, hogy legfeljebb csak egy magyar juthat tovább a főtáblára a címvédő Győr mellé. Jelezte, hogy a zöld-fehérek megszokott BL-helyszínükön, Dabason fogadnák a riválisokat.

"Érd közel van Dabashoz, és biztosak vagyunk benne, hogy teltház előtt rendeznénk a meccseket." - tette hozzá.

Az a csütörtöki sorsoláson derült ki, hogy az FTC a horvát Lokomotiva Zagrebbel, az Érd pedig a Zuggal találkozik szeptember 14-én, másnap pedig a két győztes mérkőzik, és a nyertes kerül föl a BL-főtáblájára, a másik három érdekelt pedig az EHF Kupában folytatja.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu