A DVSC az első döntős az NB I-ben

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 19. 21:34
A Debrecen jutott be elsőként a női kézilabda-bajnokság döntőjébe, miután hétfő este hazai pályán is verte a Vác csapatát a két győzelemig tartó párharcban. Ellenfelére szerdán derül fény, amikor is az a Győr látogat Békéscsabára, amely az első mérkőzésen nyolc góllal diadalmaskodott.

Az első félidő kiélezett csatát hozott. Előbb a Tóth Tímea vezette Vác, majd a Bulath-tal és Mörtellel felálló házigazdák vitték a prímet, de egyik csapat sem vezetett két gólnál többel.

A szünet után kapcsolt rá a DVSC, amelyben remek napot fogott ki a kapus Kiss Éva.  Ha nagy nehézségek árán is, de megtartotta ötgólos előnyét a hajdúsági csapat a végére, így nem lesz ott a fináléban Németh András csapata, az alapszakasz-második Vác.

NŐI KÉZILABDA NB I, ELŐDÖNTŐ
DEBRECEN-VÁC 31-26 (12-11)
Debrecen, játékvezetők: Dobrovits, Tájok.
DEBRECEN: Triffa, Kiss É. (kapusok), Bogdanovics, Bognár 6 (4), Borbás 1, Bulath 7, Csáki 2, Hornyák D. 1, Juhász G. 1, Kazai 4, Lovrics 1, Mörtel 5, Slakta, Szabó V. 3. Edző: Köstner Vilmos.

VÁC: Herr, Juhász E. (kapusok), Bagócsi, Barján, Baross 4, Borkowska, Farkas, Klivinyi 3, Laki, Mezei, Temes 8 (2), Tóth T. 8 (2), Uhraková 1, Vaszari 2. Edző: Németh András.

Kiállítások: 10, ill. 4 perc
Hétméteresek: 4/4, ill. 5/4
Továbbjutott: a Debrecen kettős győzelemmel.

 

 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu