A Fradi új bombázója: Játszani akarok!

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 19. 15:33
A bajnoki ezüstérmes Ferencváros kézilabdacsapatának új fogása Emberovics Mira, a hatodik helyezett Fehérép Alcoa 21 esztendős balátlövője. A pécsi származású szépség két év után távozik Székesfehérvárról. A játékos honlapunknak elmondta, úgy érezte, eljött a váltás ideje, és felveszi a kesztyűt. Akár Zácsik Szandrát is kiszorítaná a kezdőcsapatból.

A zöld-fehérek első számú balátlövője jelenleg az a Zácsik Szandra, aki ha nem távozik ősztől a szlovén Krim Ljubljanához – ahová már tavaly aláírta érvényes szerződését -, akkor fennáll a veszély: Emberovics alig-alig jut szerephez...

„Játszani akarok! – jelentette ki határozottan a SportHírado.hu megkeresésére a Pécsről származó 21 esztendős jobbkezes -, hiszen a kézilabda az életem, s bár nagyon jól éreztem magam Fehérváron, úgy gondolom, eljött a váltás ideje. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy nagyon sokat köszönhetek a Fehérépnek, ahol NB I-es játékossá váltam, de a Ferencvárosban szerepelni nagy kihívást jelent. Nem beszélve a nemzetközi szereplésről.”



„Attól pedig nem félek, hogy alig kapok majd lehetőséget, hiszen tisztában vagyok a képességeimmel, s szerintem az FTC sem azért szerződtetett, hogy a kispadon ücsörögjek. Felveszem a versenyt bárkivel, s természetesen van még hová fejlődnöm, viszont legbelül érzem: jót tesz majd nekem a környezetváltozás.”

„Ami pedig a fehérváriakat illeti: tavaly erősebb keret állt a rendelkezésre, sikerült is a negyedik helyre befutni, míg a nyáron alapemberek távoztak, ezért új csapatot kellett építeni. Ez többnyire fiatalokból állt, s ebben a gárdában én is megálltam a helyem, fejlődhettem, tanulhattam, rutint szerezhettem. Itt az idő ennek hasznosítására.”

 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu