A Szeged korábbi ásza a Veszprémben!

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 5. 15:33
A Pick Szegedet is megjárt válogatott átlövővel erősít a nyáron a magyar bajnoki címvédő Veszprém férfi kézilabdacsapata. Laluska Balázs pénteken írta alá szerződését, amely július elsején lép életbe és két esztendőre szól - tájékoztatott Szörnyi Attila menedzser.

Laluska Balázs kitölti kontraktusát a szlovén Cimos Kopernél, és július elsejével csatlakozik a veszprémi együtteshez.

A jobbátlövő hét év után először 2005-ben hagyta el a Szegedet a León kedvéért, ahol a beilleszkedési idő után húzóemberévé vált az Ademarnak. Ragaszkodtak hozzá, ám úgy döntött, hogy hazatér szülővárosába, Szegedre, ahol Vladan Matic mester kezei alatt nem tudta megismételni spanyolországi teljesítményét. A pénzügyi problémák miatti fizetéscsökkentést nem fogadta el, így a 2009/10-es szezonra a Cimos Koperhez, Szlovéniába igazolt.

Egy évnyi légióskodát követően most újra hazatér, ám ezúttal az ősi rivális Veszprémhez, ahol Mocsai Lajos vezetésével újra megmutathatja képességeit.

- Hosszú út végére értünk, több lehetőség közül választottunk, mérlegeltük, hogy Laluska Balázs számára ezek közül melyik lenne az ideális választás. Két évre szóló szerződést írtunk alá, ami 2010. július elsején lép életbe. Úgy gondolom, hogy a lehető legjobb lehetőséget választottuk, fontos, hogy Balázs a válogatottat irányító Mocsai-Csoknyai párossal dolgozhat együtt a klubjában is. Véleményem szerint egy jó formában lévő Laluska érkezik nyáron Veszprémbe, Koperben rendszeresen játszik mind támadásban, mind védekezésben. Leigazolása jó döntés volt a klub részéről, úgy gondolom, hogy Marko Vujinnal nagyon jól ki fogják egészíteni egymást - nyilatkozta Szörnyi Attila.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu