KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LALUSKA_BALAZS"
Laluska elhagyja a veszprémi kéziseket 2013. szeptember 9. 16:13 Laluska Balázs közös megegyezéssel szerződést bontott az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatával, és az egyesült arab emírségekbeli al-Vaszl együttesében folytatja pályafutását.
 
Laluska lemondta a válogatottságot 2012. október 1. 11:42 Laluska Balázs nem szerepel többet a magyar férfi kézilabda-válogatottban. A magyar szövetség (MKSZ) hétfőn adott tájékoztatást a veszprémi játékos döntéséről.
 
A Szeged korábbi ásza a Veszprémben! 2010. március 5. 15:33 A Pick Szegedet is megjárt válogatott átlövővel erősít a nyáron a magyar bajnoki címvédő Veszprém férfi kézilabdacsapata. Laluska Balázs pénteken írta alá szerződését, amely július elsején lép életbe és két esztendőre szól - tájékoztatott Szörnyi Attila menedzser.
 
Veszprémbe jön az ex-szegedi kézisász! 2010. március 2. 14:33 Szegeden nevelkedett, majd kiment Szlovéniába, ahonnan az idény végén hazatér. A 29 éves, 113-szoros magyar kézilabda-válogatott Laluska Balázs az ősi ellenség Veszprémhez tart.
 
Szegeden még hisznek a csodában 2009. május 21. 20:52 Nem hajlandó feladni a küzdelmet, éppen ezért győzni utazik Veszprémbe a bajnoki döntő harmadik mérkőzésére a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata vasárnap. Az egyesület játékosai és Vladan Matics edző egyaránt elszántak, és bíznak benne, ha hatvan percen keresztül jól játszanak, megverhetik a nagy riválist, életben tartva ezzel bajnoki álmaikat. „”
 
Lélekemelő veszprémi diadal Leónban! 2009. február 28. 17:20 Háromból három! A február 8-án tragikus körülmények között elhunyt Marian Cozmát gyászoló MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája középdöntőjében sorozatban három mérkőzést nyert: a spanyol Ademar Leónt a hazai 28-26-os siker után idegenben is legyőzte 32-30-ra, ezzel pedig eldőlt, hogy csoportelsőként jutott tovább. Bravó, bravó, bravó! Szenzációs siker! Emlékezhetünk, az ibériaiak két felvonásos megleckéztetése között a francia Montpelliert is felülmúlta (30-24 vendégként) Mocsai Lajos együttese.
 
A León partner lett volna a halasztáshoz 2009. február 10. 13:56 Vasárnap a spanyol Reale Ademar León ellen kell pályára lépnie az MKB Veszprém kézilabdacsapatának a Bajnokok Ligája középdöntőjének első fordulójában. A magyar együttes tagjai hétfőn úgy döntöttek: a vasárnapi tragédia, román csapattársuk, Marian Cozma értelmetlen és döbbenetes meggyilkolása ellenére is vállalják a játékot. Egyelőre annyi biztos: a komoly téttel bíró találkozón az eredmény ezúttal sokadrangú lesz.
 
Laluska Balázs másfél hónapra kidőlt 2008. október 9. 11:01 Laluska Balázs térdsérülést szenvedett a Komló elleni keddi bajnoki összecsapáson. A Pick Szeged válogatott kézilabdásán már másnap korrekciós beavatkozást hajtottak végre. Legalább hat hetet kénytelen kihagyni.
 
A Pick a Plock ellen kezd a BL-ben 2008. október 4. 09:37 A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata Lengyelországban, a Plock ellen kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligájában, vasárnap este 19 órakor. A Wislát nem lehet egy kézlegyintéssel elintézni, ugyanis Laluskáék riválisa hatszoros lengyel bajnoknak és tízszeres kupagyőztesnek vallhatja magát.
 
Hat góllal verte az újoncot a Pick 2008. szeptember 20. 19:02 Döcögősen idult a Pick Szeged, aztán hamar magához tért és végül hatgólos, 32-26-os győzelmet aratott az újonc Csurgó ellen a férfi kézilabda-bajnokság 3. fordulójában. A tavalyi ezüstérmes már tizenhárommal is vezetett, Vladan Matics együttese a végére azonban kiengedett, de így is megérdemelten tartotta otthon a két pontot.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu