Laluska Balázs másfél hónapra kidőlt

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 9. 11:01
Laluska Balázs térdsérülést szenvedett a Komló elleni keddi bajnoki összecsapáson. A Pick Szeged válogatott kézilabdásán már másnap korrekciós beavatkozást hajtottak végre. Legalább hat hetet kénytelen kihagyni.

Alighogy kilábalt a tüdőgyulladásból Laluska Balázs, máris újra ágynak dőlt. A Pick Szeged válogatott átlövőjének a Komló elleni hétközi bajnoki mérkőzésen sérült meg a térde, csak sántikálva tudta elhagyni a pályát.

 

A balszerencsés játékos már túl is van egy korrekciós beavatkozáson, legalább hat hetet kell kihagynia.

 

"Balázs hátsó keresztszalagja nyúlt meg, és a porca is megsérült. Szerencsére ez nem vált le, csak egy korrekciós beavatkozást kellett végrehajtani" – beszélt a sérülésről Szabó István, a Pick csapatorvosa.

 

Az átlövő kiesése miatt igazán fájhat a feje Vladan Matics edzőnek, mert több játékosa is sérülésre panaszkodik a német Löwen elleni BL-meccs előtt.

 

Daniel Andjelkovicsnak a combja vérzett be, Katzirz Dávid pedig lázzal küszködött az elmúlt napokban. Ők talán vállalhatják a játékot a KEK-döntős ellen, ám a régóta harcképtelen Petar Nenadicsra és Julian Stamatéra még jó ideig nem számíthat a tréner.

 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu