A szegedi légiós felelős a tragédiáért!

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 21. 09:00
Nagy árat fizetett Petar Nenadics azért, hogy a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata már-már megalázónak nevezhető vereséget szenvedett az MKB Veszprém ellen, a Magyar Kupa döntőjében. A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a szerb irányító játéklehetőségét a klub felfüggesztette, ráadásul a játékos az edzéseket sem látogathatja.

Hétfőn késő délután nem akármilyen okkal érkezett a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetősége a csapat edzésére.

A klub irányítói az MKB Veszprém elleni kilencgólos (32-23) vereség után látogattak ki a tréningre, hogy közöljék a játékosokkal azt, hogy milyen büntetést szabtak ki a zakó miatt.

Nos, a vezetők döntése alapján Petar Nenadics volt a kudarc elsőszámú felelőse, hiszen a szankció értelmében a játéklehetőségét felfüggesztették, és a szerb tehetség emellett az együttes edzéseit sem látogathatja. Lele Ambrus ügyvezető elmondta, hogy elsősorban példát szeretnének statuálni a büntetéssel.

„Első lépésként, felfüggesztettük Petar Nenadics játékjogát – nyilatkozta a sportvezető. - A szerb kézilabdázó az edzéseket sem látogathatja, és elmondtuk azt is, ha kell, akkor további játékosokkal is ez történik. Ha kell, naponta függesztünk fel játékosokat! Nagy változást kértünk a csapattól. Legyen alázat, tisztelet, akarat, szív és csapategység. Nagyon remélem, hogy ezután mindenki magába néz, kellő hatással lesz a kézilabdázókra ez a büntetés, amit csapattársuk kapott.”

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu