KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PETAR_NENADICS"
A szegedi légiós felelős a tragédiáért! 2009. április 21. 09:00 Nagy árat fizetett Petar Nenadics azért, hogy a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata már-már megalázónak nevezhető vereséget szenvedett az MKB Veszprém ellen, a Magyar Kupa döntőjében. A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a szerb irányító játéklehetőségét a klub felfüggesztette, ráadásul a játékos az edzéseket sem látogathatja.
 
Kézilabda: a Pick-Szeged célja Dobojban is a tornagyőzelem 2008. augusztus 19. 17:09 Rangos nemzetközi tornán játszik szerdától a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Krivokapicsék a spanyol Leon, a tunéziai válogatott és a bosnyák Bosna Sarajevo együttesével kerültek egy csoportba.
 
A Szeviép kitart a Pick Szeged mellett 2008. június 30. 09:20 A Szeviép Zrt. újabb három évvel meghosszabbította a június 30-án lejáró támogatói szerződését a Magyar Kupa-győztes Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával. Az építőipari cég az eddigiekhez hasonló anyagi kondícióval és feltételekkel vállalta a főszponzori feladatot. Az együttes másik főtámogatója, a T-Mobile nem hosszabbította meg a kontraktust.
 
Kézilabda: a Pick Szeged július 16-án kezdi meg a felkészülést 2008. június 19. 09:38 A bajnoki ezüstémes és Magyar Kupa győztes Pick Szeged férfi kézilabdacsapata szűk egy hónap múlva, július 16-án kezdi meg a felkészülést a következő szezonra. A keret válogatott tagjai egy héttel később csatlakoznak a társaikhoz.
 
Bajusz Sándor elhagyja a Picket, Nenadics érkezik 2008. május 9. 12:47 A következő szezonban a bajnoki bronzérmes Dunaferr gárdájában folytatja pályafutását a Pick Szeged ikonja, Bajusz Sándor. A 38 éves átlövő egy plusz egy évre kötelezte el magát az újvárosiakhoz. A távozó klasszis mellett egy érkezőről is beszámolhatunk: Petar Nenadics pénteken három évre írt alá a Szegedhez.
 
Kézilabda: a Barcelonából igazolna játékost a Pick Szeged 2008. május 8. 18:29 A spanyol Barcelona szerb klasszisa, Petar Nenadics a Pick Szegedben folytatná a pályafutását. A 21 éves irányító-átlövő térdproblémákkal küszködik, ezért a katalánok nem tartanak rá igényt, szabadlistára tették. A magyar bajnoknak sérülten is kellene a játékos.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu