A Szeviép kitart a Pick Szeged mellett

Szerző: shLétrehozva: 2008. június 30. 09:20
A Szeviép Zrt. újabb három évvel meghosszabbította a június 30-án lejáró támogatói szerződését a Magyar Kupa-győztes Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával. Az építőipari cég az eddigiekhez hasonló anyagi kondícióval és feltételekkel vállalta a főszponzori feladatot. Az együttes másik főtámogatója, a T-Mobile nem hosszabbította meg a kontraktust.

– Az elmúlt három évben mindig sikerült valamelyik sorozatban az élen végeznünk. Két Magyar Kupa-győzelem és egy bajnoki cím a termés. Azért dolgozunk, hogy a csapat három éven belül négy közé juthasson a Bajnokok Ligájában. A klub gazdasági háttere folyamatosan erősödik és a játékoskeret nagy része már alkalmas a kitűzött célokra. Egy biztos: három évvel ezelőtt a Pick Szegedet az európai ranglisták az első harmincban, ma az első tízben jegyzik – vázolta fel a bajnoki ezüstérmes együttes jövőképét Pistrui László, a Szeviép egyik tulajdonosa.

A vezetők mindenesetre nem a levegőbe beszélnek: a magyar válogatott Laluska Balázs és Katzirz Dávid mellett a Barcelona szerb válogatott klasszisa, Petar Nenadics is a Szegedet erősíti a következő szezonban.

A csapat trénere, az együttes korábbi játékosa, Vladan Matics újabb érmeket szeretne:

– Korábban mindig azt szajkóztuk, hogy majd megpróbáljuk jövőre. Ez a Szeviép érkeztével megváltozott, az elmúlt három évben három trófeát szereztünk. Fiatal edzőként éhes vagyok még a további sikerekre.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu