Bajusz Sándor elhagyja a Picket, Nenadics érkezik

Szerző: shLétrehozva: 2008. május 9. 12:47
A következő szezonban a bajnoki bronzérmes Dunaferr gárdájában folytatja pályafutását a Pick Szeged ikonja, Bajusz Sándor. A 38 éves átlövő egy plusz egy évre kötelezte el magát az újvárosiakhoz. A távozó klasszis mellett egy érkezőről is beszámolhatunk: Petar Nenadics pénteken három évre írt alá a Szegedhez.

Laluska Balázs és Katzirz Dávid után újabb komoly igazolásról számolt be a Pick Szeged férfi kézilabda-csapatának vezetősége. Az együttes ügyvezető elnöke, Lele Ambrus elmondta, hogy mindenben sikerült megegyezniük a Barcelona szerb válogatott klasszisával, Petar Nenadiccsal. Az irányító-átlövővel három évre szóló szerződést kötött a klub.

 

Neves távozója is lesz a Szegednek: Bajusz Sándornak nyáron lejár a szerződése, amit a Pick nem hosszabbított meg. A 38 éves játékost több csapat is szívesen látta volna a keretében, végül a Dunaferr lett a befutó.

- Szívesen maradtam volna Szegeden, de a vezetők a következő szezonban már nem tartanak rám igényt. Több magyar klub is megkeresett, közülük a Dunaferr volt a legismertebb és a legjobb ajánlatott is ők rakták elém. Egy plusz egy évre írtam alá az újvárosiakhoz, így továbbra is élcsapatban szerepelhetek - mondta el Bajusz.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu