Kézilabda: a Pick-Szeged célja Dobojban is a tornagyőzelem

Szerző: shLétrehozva: 2008. augusztus 19. 17:09
Rangos nemzetközi tornán játszik szerdától a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Krivokapicsék a spanyol Leon, a tunéziai válogatott és a bosnyák Bosna Sarajevo együttesével kerültek egy csoportba.

Tizennégy játékossal a fedélzetén indult útra a doboji tornára a Pick Szeged csapatbusza. A keret még egy játékossal bővül: az új szerzemény, a horvát beállós Mario Bjelis a helyszínen csatlakozik a csapathoz. A műtött Petar Nenadics, a vállsérüléssel bajlódó Julian Stamate és a tüdőgyulladással küszködő Laluska Balázs itthon maradt.


A Pick Szeged a spanyol Leonnal, a tunéziai válogatottal és a Bosna Sarajevóval került egy csoportba. A másik négyest a német Nordhorn, a francia Ivry, a macedón Vardar Skopje és a házigazdák csapata alkotja. A Szeged jó formában várja a megmérettetést, hoszen legutóbb az érsekújvári tornán is nyerni tudott.


A Pick Szeged csoportmérkőzéseit (szerdán 20.15-től a Leon, csütörtökön 17-től a tunéziai válogatott, míg pénteken 19 órától a Sarajevo ellenit) az Eurosport2 közvetíti.
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu