KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BJELIS_MARIO"
A tunéziai ifiket legyőzte a Pick 2008. augusztus 22. 07:43 A spanyol Ademar Leon elleni vereség után a második csoportmérkőzését már megnyerte a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a doboji felkészülési tornán. Tunézia juniorválogatottját 37-25-el söpörte el az útjából a bajnoki ezüstérmes.
 
A Pick vereséggel kezdett Dobojban 2008. augusztus 21. 07:31 Vereséggel mutatkozott be a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a negyvenedik doboji torna második napján. Vladan Matics tanítványai a spanyol Leon együttesétől kaptak ki 33-30-ra.
 
Kézilabda: a Pick-Szeged célja Dobojban is a tornagyőzelem 2008. augusztus 19. 17:09 Rangos nemzetközi tornán játszik szerdától a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Krivokapicsék a spanyol Leon, a tunéziai válogatott és a bosnyák Bosna Sarajevo együttesével kerültek egy csoportba.
 
Bjelis mellett döntött a Szeged 2008. augusztus 18. 07:20 A vállműtét miatt több hónapra kiesett román válogatott, Julian Stamate posztjára új beállót igazolt a Pick Szeged Magyar Kupa-győztes férfi kézilabdacsapata. A posztra egy spanyol és egy horvát játékos pályázott, a vezetőség végül Mario Bjelis mellett döntött.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu