A Veszprém ikonja távozik és bízik

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 22. 12:21, Utolsó módosítás: 2009. október 22. 18:39
EXKLUZÍV! Hivatalossá vált, a Tatabányához igazol Gál Gyula, a magyar bajnok, idei BL-negyeddöntős Veszprém 33 esztendős beállója. A hétszeres bajnoki aranyérmes kézilabdázó kölcsönbe kerül új csapatához az idény végéig. A SportHirado.hu-nak elmondta, elégedett a váltással, jobban fűti a bizonyítási vágy, mint valaha, a magyar bajnokságban és a jövő januári Eb-n is szeretne hallatni magáról.

"Igen, meg tudom erősíteni, június 30-ig a Tatabánya Carbonexben kézilabdázom. Válogathattam az ajánlatok közül, hiszen külföldről is kaptam megkeresést több neves csapattól, például a Lemgótól. A családommal közösen azonban úgy határoztunk, nemet mondok a légióséletre. Gyors döntést akartam hozni, és úgy érzem, a Tatabánya - amely a közelmúltban már érdeklődött utánam - jó választás, nagyon elégedett vagyok - értékelt a klasszis beálló.

"Sajnálom, hogy ez így alakult a Veszprémmel, és nem kaptam bizalmat, de nem neheztelek én emiatt senkire. Hangsúlyozni szeretném, hogy hosszú távon velük tervezek, 2012-ig élő szerződésem van az egyesülettel. Ami a válogatottat illeti, bizakodó lehetek. Büszke vagyok arra, hogy a nyáron a világválogatottba is meghívót kaptam, azt hiszem, nem a véletlen műve. Hogy már gondolok-e az Eb-re? Száz százalék, hogy ott leszek, ha egyszer a húsos fazéknál vagyok, akkor el nem húz onnan senki - hangzott Gál Gyula több mint magabiztos nyilatkozata.

Gál áprilisban keresztszalag-szakadást szenvedett, majd az új idényre kikerült Mocsai Lajos veszprémi keretéből. A játékos kálváriája most véget ért. Habár még hároméves szerződés a Veszprémhez köti, kölcsönben Tatabányán folytathatja.

A megsérült beálló helyén egyébként Uros Vilovszki és Renato Sulic játszik e pillanatban, ezért vált feleslegessé a csapatban. Mint azt a fentiek is bizonyítják, Gál többek között a Szeged, a német Hamburg és Lemgo, a horvát Zagreb és a szlovén Koper helyett a bányászvárosiakhoz kerül.   

Állandó játéklehetősége pedig a januári, ausztriai Európa-bajnokságra készülő férfi válogatott felé is megnyithatja a kapukat...

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu