A Veszprém továbbjut a BL-ben, ha...

Létrehozva: 2012. február 21. 14:30
Szombaton minden eldől. A magyar aranyérmes két utolsó veresége nem várt kellemetlenséget és olyan várható izgalmakat jelent, amelytől szívesen eltekintettünk volna. A férfi Bajnokok Ligája utolsó csoportkörében még minden lehet, a mieink sírhatnak, de nevethetnek is. Az ellenfél azonban a listavezető Atlético lesz. A találkozót 17 órára csúsztatták.

 

Feltéve, hogy a házigazda német Füchse Berlin a papírformának megfelelően legalább döntetlent ér el a pont nélküli dán Bjerringbro-Silkeborg ellen - a Veszprém számára kedvezőtlen eredmény is születhet abban az esetben, ha Mocsai Lajos vezetőedző együttese kikapna a már biztos csoportelső Madridtól.

Ha a Veszprém győz, csoportmásodik lesz, ha pontot szerez, akkor is biztosan továbbjut a nyolcaddöntőbe, ám vereség esetén - és a Berlin-Silkeborg meccsen hazai sikert feltételezve - a Kielce-Csehov párharc eredményétől függ a sorsa.

Amennyiben az MKB kikap, Kielcében pedig döntetlen születik és a Berlin legalább döntetlent ér el a Silkeborg ellen, a magyar bajnok kiesik, ugyanis a Csehovval és a Berlinnel szemben is rosszabb az egymás elleni összevetésben.

Az első négy helyezett jut a nyolcaddöntőbe.

Férfi BL B csoportjának 10., utolsó fordulóbeli programja (szombat):

Füchse Berlin (német) - Bjerringbro-Silkeborg (dán) 14:30 ó

MKB Veszprém-Atlético Madrid (spanyol) 17 ó

Kielce (lengyel)-Csehovszki Medvegyi (orosz) 17 ó

Az állás: 1. Madrid 16 pont, 2. Kielce 10 (269-259), 3. VESZPRÉM 10 (238-239), 4. Csehov 9 (265-250), 5. Berlin 9 (268-265), 6. Silkeborg 0

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu