KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BAJNOKOK_LIGAJA_KEZILABDA_FERFI"
Kabaréba fulladt a kézisorsolás! 2013. május 2. 23:36 Vicces jelenetről marad emlékezetes a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőinek csütörtöki, bécsi sorsolása. Michael Wiederer, az EHF főtitkára sehogy sem tudta felnyitni az egyik sorsolási golyót, segítője is kudarcot vallott. A döbbent csendet hamarosan halk kacagás törte meg, néhány pillanatra a tanácstalanság lett úrrá. Nem hiába mondják azonban, hogy a kávé gyakran segít a nehéz pillanatokban, most is ez jelentette a megoldást. A Kiel nem csak a Veszprémen, hanem a sorsolási bizottságon is kifogott, hiszen mint kiderült, a német csapat golyója bizonyult ennyire kemény diónak. A rend kedvéért a párosítások a Final Fourban: Kielce-Barcelona, Kiel-Hamburg. A meccseket június elsején rendezik.
 
Íme a BL-negyeddöntő sorsolása! 2012. március 27. 14:41 A Veszprémet búcsúztató spanyol Ademar León a német Füchse Berlint kapta ellenfélnek a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének keddi bécsi sorsolásán.
 
Magyar gólok a kézi BL-ben 2012. március 24. 22:33 A magyar válogatott átlövője, Krivokapics Milorad négy góllal segítette a Cimos Koper férfi kézilabdacsapatát, hogy az a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé jusson. A szombati játéknap legkiegyensúlyozottabb párharcában a szlovénok a lengyel Kielcét múlták felül. ARajtuk kívül a Zagreb, a Köbenhavn, korábban pedig a Kiel léphetett tovább. A Veszprém vasárnap 18 órától fogadja az Ademart, és három gólt kellene ledolgoznia a magyar aranyérmesnek (28-31).
 
"Ötven százalék az esély a León ellen!" 2012. február 28. 16:53 Mocsai Lajos nagyot sóhajtott, majd belekezdett. A Veszprém férfi kézilabdázóinak hadvezére a SportHíradónak elmondta, csapata nagy halra lelt, talán a legnagyobbra, ettől függetlenül lát esélyt arra, hogy a magyar bajnok felülkerekedjen az Ademar Leónon a a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Pontosan ötven százaléknyit.
 
MKB-Ademar: legutóbb Cozma halála után 2012. február 28. 12:39 VIDEÓK! A Veszprém férfi kézilabdacsapata az Ademar Leónt kapta a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A két együttes utoljára a kegyetlenül meggyilkolt Marian Cozma halála utáni napokban futott össze a BL-ben - a román kézilabdázóra emlékezve, felemelő és könnyekkel áztatott mérkőzést vívott.
 
Mocsai a svédeket szeretné a BL-ben 2012. február 27. 16:22 VIDEÓ! Kedden délelőtt 11 órától Dániában sorsolják ki az idei férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosításait. A Veszprém révén szerencsére mi is izgulhatunk. Mocsai Lajos az esélyekről, a vágyakról beszélt, a vezetőedző a két éve kétszer legyőzött Savehof csapatát tartaná „szerencsés” ellenfélnek.
 
Közülük kap BL-ellenfelet a Veszprém 2012. február 26. 21:59 A B csoportból másodikként továbbjutott MKB Veszprém svéd, spanyol vagy macedón ellenfelet kaphat a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének keddi, dániai sorsolásán.
 
Vereséggel búcsúzott a Szeged a BL-től 2012. február 26. 20:24 Hatgólos, 31-25-ös vereséggel búcsúzott a férfi kézilabda Bajnokok Ligájától a Pick Szeged, amely a tizedik, utolsó fordulóban a spanyol Ademar León otthonában kapott ki. A meccsnek egyébként egyik fél számára sem volt tétje.
 
Dráma és Veszprém-továbbjutás a BL-ben! 2012. február 25. 18:42 Uros Vilovski a dudaszó pillanatában dobta a veszprémi kézisek győztes gólját az Atlético Madrid elleni, mindenről döntő Bajnokok Ligája-csoportmeccsen, a 28-27-es sikerrel pedig nyomban a második helyre repültek a magyarok a B-csoportban. A honi aranyérmes előtt le a kalappal, hiszen a második félidőben mínusz ötről jött vissza és száguldott be a sorozat nyolcaddöntőjébe. Óriási!
 
A Veszprém továbbjut a BL-ben, ha... 2012. február 21. 14:30 Szombaton minden eldől. A magyar aranyérmes két utolsó veresége nem várt kellemetlenséget és olyan várható izgalmakat jelent, amelytől szívesen eltekintettünk volna. A férfi Bajnokok Ligája utolsó csoportkörében még minden lehet, a mieink sírhatnak, de nevethetnek is. Az ellenfél azonban a listavezető Atlético lesz. A találkozót 17 órára csúsztatták.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu