Egy évre elveszítette klasszisát a Fradi

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 9. 13:55
Az előzetes hírekkel ellentétben mégis a Krim Ljubljanában folytatja karrierjét Zácsik Szandra, a magyar női kézilabda egyik legnagyobb reménysége. Igaz, csak egy évig kell elviselnie a légióséletet, ugyanis a szlovén klub és a Ferencváros megállapodása értelmében a fiatal játékos 2010 júliusában visszatér a zöld-fehérekhez. A handball.hu információi szerint a külföldi csapat 100 ezer eurót kért Zácsikért, ám az FTC ezt az összeget nem tudta kifizetni.

Maglódi Lajos, a Ferencváros szakosztályigazgatója a portálnak elmondta, a Ljubljana ragaszkodott a juniorválogatott tehetséghez, ám a két klub közötti jóviszonynak köszönhetően engedtek követeléseikből és az eredetileg megkötött kétéves megállapodás helyett csak egy évig szerepel majd Szlovéniában a csinos lány. Utána a Népligetbe visszatérve 1+1 éves szerződést köt a Fradival.

Mindezeken kívül a kilencedik kerületi együttes lemond a nevelési költségként őt megillető 7500 euróról, ám a Krim is ingyen engedi el majd jövőre Zácsikot. A megállapodás egyelőre szóbeli, ám a héten sor kerülhet az aláírásra is.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu